Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ødela alt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ødela alt

sep 10 2013 - 21:20
Har hatt det fint de siste dagene faktisk, ikke mye angst og tankene har kommet seg! men så... en gammel bekjent sendte en liste med bivirkninger på zyprexa (som jeg går på) blant annet hjertestans, at pusten plutselig skal stoppe, selvmordstanker at rett og slett medesinene ødelegger deg psykisk og fysisk! at medesinene er livsfarlige.. og nå har jeg fått så utrolig angst, redd noe av dette skjer me meg.. med tanke på at jeg har hatt kraftige selvmordstanker når jeg har drukket, men ikke edru.. redd dette kommer av medesinene. noen som har erfaring med zyprexa ?
Avatar

NEI!

sep 10 2013 - 21:37
For det første, nei jeg har ikke prøvd zyprexa, men jeg har lommen full av medisiner som sier omtrent det samme. Jeg er her fremdeles...

Såååå, den vennen din? Jeg håper du har bedt ham om å ALDRI gjøre noe slikt mot deg mer. Jeg tar det for gitt at han bare prøver å hjelpe deg, men det der er en hjelp du absolutt ikke trenger. Faktisk så er vel det siste vi som har helseangst trenger, felleskatalogen på internett... Puuh, hadde man bare kunnet glemme den nettadressen der...

Uansett. Jeg regner med at du og legen din har en god plan. At du tar de nødvendige blodprøver, EKG osv osv. Da bør du være helt, nei da ER du helt trygg. Så trygg som alle oss andre her på planeten.

Prøv å glem det du har hørt. Men ta det gjerne opp med legen din. Få han/hun til å forklare deg det du trenger å vite.
Avatar

Hei!

sep 11 2013 - 11:40
tusentakk for betryggende svar! skal prøve og glemme det hun fortalte, synes også det var utrolig dårlig gjort og sende det hun sendte! det var ikke felleskatalogen hun sendte heller, hun sendte bare over de verste bivirkningene, og sa hu selv hadde sett mennesker bli ødelagt av denne medesinen! men skal prøve og legge det på hylla :-)
Avatar

hei

sep 11 2013 - 17:28
Den vennen din vet hun ikke hva du sliter med vill hun ikke att du skal bli bra å få det godt igjen? synes dette var veldig dårlig gjort av henne å skremme deg slik eller kanskje hun ikke skjønner att du blir skremt av slik . alle medisiner har bivirkninger pacete har bivirkning som du kan få hodepine av men det er veldig sjelden att det skjer så du skal bare slappe av å ikke tenk på dette. men som den som svart deg først sa ta det opp med legen din å si att du ble skremt av bivirkningen så får han forklare deg om dem .
Avatar

Bivirkninger

sep 11 2013 - 18:08
Kan bare legge til at de verste bivirkningene, som hjertestans, står som ukjent. Det kan bety at kanskje bare en person, som stod på en haug av andre medisiner og som kanskje ville fått hjertestans uansett har brukt disse medisinene. De er lovpålagt å skrive på alle mulige bivirkninger, selv om det nødvendigvis ikke alltid skyldes bruk av kun den ene medisinen. Selvmordstanker og andre psykiske bivirkninger tror jeg som regel oppstår i startfasen.
Avatar

takk for svar :-)

sep 12 2013 - 15:02
ja helt enig, synes det var utrolig dårlig gjort og slenge over de verste bivirkningene du kunne få av medesinen zyprexa! Å du har rett i det me paracet, alle har bivirkninger, men når angsten står på er det utrolig vanskelig og legge til side det du nettopp leste, når du er så utrolig redd fra før av å ta medesiner (noe som jeg er). men tok dette opp med behandleren min, og hun sa jeg kunne få snakke med lege angående bivirkninger på zyprexa, noe jeg skal gjøre!
Avatar

hei

sep 12 2013 - 16:52
Ja det er utrolig vanskelig å legge til side ting når angsten står på har vær igjennom det mange ganger å noen ganger så går det rett å slett ikke . Men tørst deg med det att det blir bedre etter vært selv om man mange ganer ikke tror det . Fint att du skal få snakke med legen din .
Til forsiden