Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ny på forum med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ny på forum med angst

mai 19 2011 - 21:59
hei,jeg heter kenneth og er ny her på forumet. jeg har slitt med panikk angst siden år 2000. har gått på antidepressiver siden den gang. første gang jeg fikk angst , var etter røyking av hasj eller marihuana. fikk for mye i meg,som førte til en ekstrem døds angst. etter den episoden, hadde jeg glemt alt med angst, helt til 6mnd senere da jeg ut av det blå fikk den samme følelsen igjen,, som et flash back.

det går greit i dag, men føler at angsten hindrer meg i å komme oppover i arbeidslivet. angsten kommer kun i spesielle situasjoner, som feks. på møter,eller forsamlinger ifm. jobb. jeg flykter når kjennetegnene kommer, jeg stopper ikke opp, for å prøve å komme meg ut av situasjonen. angsten kommer kun viss jeg tenker slik " tenk viss jeg får angst nå".. da er snøballen allerede igang, og det er 99% sansynlig at jeg ikke klarer å stoppe den, og som ender med en haug med varselsymptoner på det meste som gjør at jeg bare må komme meg vekk.

er det noen her som har noen tips om hvordan jeg skal klare å fokusere vekk tankene om angst?`

jeg har prøvd psykolog og akupunktur. bruker ssri, og sobril ved behov
Avatar

Re: ny på forum med angst

mai 20 2011 - 18:36
Syns du ssri hjelper noe?
Avatar

Re: ny på forum med angst

mai 22 2011 - 19:52
si det. kuttet de ut for 5 år siden, og gikk på en smell etter noen uker. den dagen jeg klarer å fokusere tankene vekk til noe annet når varselsymptonene kommer,da kan jeg heller vurdere å slutte.
Avatar

Re: ny på forum med angst

mai 27 2011 - 20:05
hallo! jeg fikk panikkangst for ca 6 uker siden, da jeg satt en melanotan (barbiedop) sprøyte, har gjort det før og gikk greit, men denne gangen fikk jeg mitt første panikkanfall. da hadde jeg gått en uke på cipralex (antideppressiva) og tok to dagers pause for å ikke blande det med sprøyta...det angrer jeg meg jo forferdelig for nå. så når jeg kom til psykologen tok de meg av cipralexen pga angst bivirkninger. og siden det har jeg sliti med det hver eneste dag. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg heller. går til psykolog og prøver ut nye tabletter hele tiden, men jeg føler egentlig ikke at noe hjelper..Hver dag er en kamp. Jeg tør nesten ikke sette meg i bilen, gå ut døra med hunden eller noenting..jeg er blitt helt ''hemmet'' av denne angsten. er dritkvalm hele tiden, men den varierer. jeg gikk på sobril selv..men følte ikke at de virkelig tok tak. så fikk jeg`truxal..som hvertfall ikke funket, og nå går jeg på jeg ikke husker navnet på akkurat nå, men det skal hjelpe meg å sove og har litt samme virkningen som antideppressiva. Høres ut som du har angst for å få angst, det har jeg og. Og om det ikke blir bedre veldig raskt så legger jeg meg inn, for dette er umulig å leve med..

Lykke til, til deg hvertfall!
Avatar

Re: ny på forum med angst

juni 2 2011 - 03:35
Hallo til alle som har angst!
De fleste har sikkert hørt at man blir det man tror på.Men hva betyr det egentlig?
Det hele handler om å ha det bra med seg selv,hvis du som leser dette ikke har det så bra,så stopp opp nå.Det dreier seg om å bli bevisst hva du tenker,litt etter litt vil du se at det er hva du tenker så avgjør hva du føler,med tankene skaper du ditt liv.
Du må ta kontroll over hva du tenker,din viktigste opgave er å ikke la negative tanker få slå seg ned i ditt sinn det er gift og vil til slutt forgifte hele ditt liv.IKKE si at du ikke klarer det for det er bare du som er deg,som kan bestemme over hva slags tanker som skal være i ditt hodet.BESTEM deg her og nå for at med en gang du merker en negativ tanke så trekk pusten,erstatt den negative tanken med kjærlighet og kjenn at du blir fylt med glede,du har nå tatt det første skrittet,for hver dag blir du flinkere.Ikke bry deg om hva andre mener ,du trenger ikke si til noen hva du har begynt med,ikke la noe påvirke deg,bare vær bevisst på at det er ditt liv og denn oppgaven er bare din.Man blir påvirket av alt rundt seg så vist du har mange negative folk rundt deg,så unngå dem.Det er viktig å sette deg selv først akkurat nå å tren hele tiden på å bli bevisst dine tanker.Det krever trening,men gi ikke opp,det er din viktigste oppgave og etter hvert som du blir flinkere forstår du og kjenner med hele deg at det er du som styrer at det er du som bestemmer hvordan og hva som skal være i ditt liv.Det er det som er menneskets frie vilje.DET E R OPP TIL DEG.Ta aktiv del i ditt eget liv eller gå som en søvngjenger oog la livet ,alt og alle tilfeldig få bestemme om du skal ha det bra eller ikke.MEN det kommer ikke av seg selv,du må først bli bevisst og så begynne å trene.ALLE KAN HVIS DE ORKER;DET ER BARE Å PRØVE.LYKKE TIL
Til forsiden