Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

noen med ADD?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

noen med ADD?

okt 7 2011 - 11:16
Er det noen her som har fått diagnosen i voksen alder. Jeg er i 20-årene og skal bli utredet i forhold til ADD. Er spent, for det ville forklart en hel del om hvorfor jeg er som jeg er. Vil veldig gjerne høre andres erfaringer.

:-)
Avatar

Re: noen med ADD?

okt 7 2011 - 14:47
Har ikke diagnose innen ADD men scoret visstnok høyt innenfor der. Dem hadde sikkert greid å klistre det på meg også om en hadde blitt utredet for det men nektet å gjennomføre det da det ble litt for vanskelig å måtte forholde seg til nytt sted og nye mennesker den gang det var aktuelt.

For min egen del tror jeg det er mer komplekst og at det heller ville være forstyrrende for videre behandling med et slikt "stempel".

Det er jo absolutt individuelt hvordan en definerer hva som skal ligge til grunn da. Det kommer også an på hvor hen en blir behandlet.Kan jo være greit å få svar på det forsåvidt men er også viktig å tenke på at en diagnose kun er en rettledning for behandling. Den sier ikke nødvendigvis så mye om deg.

Som dem synger så fint: "Det er en fattig trøst at følelsen burde vært mye verre i følge diagnosen".
Til forsiden