Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

noe alvorlig?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

noe alvorlig?

juli 15 2017 - 00:32
hei

i de siste dagene har jeg våknet og sett at fingrene mine er hovne, ikke hele hånden men fingrene. det forsvinner etter få sekunder og det er ikke alltid begge fingrene. Jeg pleier å sove på magen, så det kan jo kanskje ha noe å si men jeg lurer på om flere opplever dette og om det kan være angst relatert/stress? har hatt det tidligere men det forsvinner i perioder. Sliter mye med sykdoms angst så jeg tenker jo det verste.

jente, 22år.

Avatar

Re: noe alvorlig?

juli 15 2017 - 19:25
Regner med at det skyldes at hendene dine henger utenfor sengekanten og/eller at du ligger på hendene i søvne, slik at blodtilførselen stenges og du mister følelse i fingrene. Det skjer i hvert fall hos meg ganske ofte, men går også over etter noen sekunder når blodet kommer tilbake i hendene. Det er ikke farlig.
Avatar

Hei

juli 15 2017 - 22:56
Det er vanlig å hovne opp i fingrene,og at det varierer i løpet av et døgn. Vet at mange som bruker ringer feks ikke får de av om morgenen, mens de lett glir av om kvelden. Om fingrene er opphovnet hele tiden, kan det være lurt å oppsøke lege for undersøkelse.

Jeg skjønner godt angsten din, for sånn har jeg det også. Har hatt mange symptomer i sommer, og sliter med å avgjøre om det er reelle symptomer, eller om det er angst. Det er utrolig slitsomt og tar mye av tankevirksomheten når man går slik og spekulerer på symptomer man har, og når man tror det værste.
Avatar

takk for svar

juli 16 2017 - 22:02
godt å høre at jeg ikke er den eneste som sliter med dette. Føler hver minste kroppslige symptom er tegn på noe alvorlig.
Til forsiden