Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

???

nov 14 2021 - 08:29
Hei, jeg våknet nettopp med rask hjerte rytme, kvalme, kaldsvette og vondt i sia av magen (venstre). Tok en liten ekg i sommer som hva fin. Har tatt mange prøver som er fine men har så mye plager å smerter…
Sluttet å snuse for sist uke å har snust i 10+ år, kan det være abstinenser eller angst eller hva?…
Avatar

Re: ???

nov 14 2021 - 08:37
Heisann kjære deg, dette vet jeg er en grusom følelse og ha!

jeg er ikke noe utdannet men har strevd med høy hvilepuls og angst ganske lenge.
Jeg opplever det du sier nesten hver dag men jeg har fått utelukket hjertesykdom nylig. (Så jeg kan ikke snakke for deg i din situasjon)

Det jeg gjør om sånne ting gjør meg veldig urolig, er at jeg ringer heller legen å sjekker. Som regel vet du om det er noe galt med kroppen din, men angst symptomer kan likne på så mye annet også!

Hvis jeg var deg, om ikke dette går over ganske fort, hvis det varer i mer enn 15-20 minutter ville jeg ringt legen min å fortalt om hendelsen, om dette er nytt for deg.

Det er alltid bedre å sjekke en gang for mye enn en for lite, de sier jo alltid med bryst smerter skal du sjekke deg. (Smerter fra bryst kan kjenner høyt oppe i magen)

Jeg har forresten også hatt en snus avhengighet og jeg kan føle meg litt rar i kroppen i periodene jeg ikke snuser, men det skal ikke være smertefullt.
Til forsiden