Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nedtrapping effexor/Venlafaxin?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nedtrapping effexor/Venlafaxin?

juli 6 2014 - 12:32
Hei, jeg har trappet ned på Venlafaxin(effexor) nå i ca 3 mnd. Fra 225 mg til ingenting. Sluttet helt for 3 uker siden, gikk kjempefint 1,5 uker, men etter det mangst, deprimert, kvalme, uro m.m......Noen andre med erfaring på dette området?
Veldig takknemlig for svar...:)
Avatar

Re: nedtrapping effexor/Venlafaxin?

juli 7 2014 - 00:05
Ja, gikk kun på 75mg dose jeg.

Sykt ekkelt å trappe ned på forsåvidt å starte også (Økt angst), noe av de verste pillene jeg har brukt.

Økt angst, svimmelhet, støt i hodet hvert 5/10 min. Endte med 3 ukers sykemelding.

Jeg sluttet fordi jeg svettet så mye om natta, hver natt våknet jeg i en seng og dyne som var gjennomvåt og kald av svette.

Symptomene vil gi seg etter noe uker og du blir gradvis bedre. Litt rart at du fikk problemer 1,5 uke etter slutt, til meg så starta det ca 1 til 2 dager etter seponering.
Avatar

Re: nedtrapping effexor/Venlafaxin?

juli 15 2014 - 14:51
Takk for svar:). Jeg hadde masse fysiske bivirkninger etter ca 2 dager, men allikevel lettere å takle enn psykiske. Etter 1,5 uker fikk jeg beskjed om at en samboer kjenner lurte på om jeg var interessert i en ledig jobb hos henne. Men jeg ble da veldig stresset og fikk vel litt prestasjonsangst fordi det er litt utenfor min kompetanse, men allikevel en jobb jeg kanskje vil Ha. Det kom litt brått på, da hun trengte noen raskt, og jeg fikk angst.....og så ballet det liksom på seg med angst for angst osv...
Til forsiden