Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nav maser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nav maser

juli 8 2011 - 17:53
jeg har nettopp kommet meg litt "ovenpå" etter en veldig vanskelig periode som har vart i flere år. Prøver å gjenoppta noen aktiviteter,og være litt sosial med å gå på kafe. Føler jeg har det jobb maset hengende over meg hele tiden. Skal jeg til fastlegen er hun kun opptatt av jobb,at jeg skal komme tilbake til arbeid.Arbeid er det eneste som betyr nå her i verden. Skal jeg ikke kunne få samle litt krefter, gjøre ting jeg syns er hyggelig og ta igjen det tapte som jeg mistet . Jeg har tross alt mistet 4 år av ungdomstida mi,og det er ikke rart jeg vil gjøre litt andre ting enn jobb på dette tidspunkt. Jeg blir deprimert av dette ,og føler ikke jeg er klar for jobb enda.
Avatar

Re: nav maser

juli 10 2011 - 12:59
Jeg er helt enig med deg. Har mange av de samme tankene. Jeg har nettopp blitt syk (trolig sykdommen ME), og allerede lurer de på når jeg tror jeg er i stand til å jobbe igjen. I mine tanker står bare spørsmålet om jeg noengang blir frisk nok til å fungere ordentlig i hverdagen sammen med mine to små, og tankene på jobb og fremtiden skremmer meg voldsomt i tillegg til å være så fjernt for meg fordi det selvfølgelig ikke er det jeg vil prioritere energien min på når jeg har to barn som trenger meg mye mer.
Jeg skrev et innlegg om mitt ene "møte" med NAV på bloggen min, og hvis du har lyst må du gjerne lese det: http://herixta.blogspot.com/2011/06/nav.html
Takk for at du forteller, er litt godt å vite at man ikke er alene. Ønsker deg fine dager fremover! Prøv å tenke på deg selv fremfor det alle andre mener og tror. Du vet hva som er riktig for deg.
Til forsiden