Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

muskelstivhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

muskelstivhet

juni 12 2013 - 18:46
hei- har hatt en forferdelig periode med angst, og nå våknet jeg i dag med helt forferdelige spenninger i hele kroppen- er så stram at jeg nesten ikke klater å trekke pusten, og sliter veldig- magen føles som en stram ballong, klarer ikke å knyte nevene, smerter så jeg vil spy- og det hjelper ikke med sobril 15.mg..... er det noen lidelsesfeller???
Avatar

Samme

juni 18 2013 - 10:29
Hei, sliter med mye det samme selv.. ( og så finner jeg ut det er hjertefeil,kreft ol..) ble egentlig litt beroliget av og lese det du skrev om magen, for jeg har gått med mageknip en stund.. Og oppblåst mage. ( tror jeg har litt treg mage også...) men, jeg har masse tanker om at det er kreft, skal reise på ferie med familien nå ...( redd for at dette skal ødelegge alt...) jobber med meg selv for og slutte med døds-syk tankene mine.. Er nok bare en kombinasjon av angst og stress...

Til forsiden