Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

modum bad - noen med erfaring?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

modum bad - noen med erfaring?

april 23 2013 - 18:24
Jeg skal henvises dit..skrekk og gru...og er livredd.. Noen som har erfaring med opphold der? Tanken på å være der i 9 uker uten barna mine er ille..gråter bare jeg tenker på det. Jeg vil jo så gjerne bli frisk og det er jo best for barna og alle.
Avatar

Modum bad

april 23 2013 - 19:00
Hei, jeg er også interessert i erfaringer med Modum bad. Min psykolog anbefalte dette til meg i dag, da jeg har prøvd det meste av behandlingstilbud. Hun sa at dette er verd å prøve som en siste utvei. Jeg er også usikker på dette, særlig da jeg har mann og barn. Jeg har ikke turt og fortelle dette ennå til min samboer. Gruer meg til det. Han vil meg alt godt, men tror han blir skeptisk til å bli alenefar i mange uker.
Avatar

:)

april 23 2013 - 19:44
Du drar uansett hjem hver helg så så lenge blir du nok ikke borte fra familien :)
Avatar

Også

april 23 2013 - 19:57
er det som oftest minst et års ventetid fra innsøkning til vurdering så dere får god tid til å bli vant med tanken. Noe plass får en ikke før en god stund etter vurderingsoppholdet.
Avatar

hei

april 23 2013 - 20:05
Hvordan var det å være der?
Avatar

Jeg

april 23 2013 - 20:11
har kun vært der på vurderingsopphold så kan ikke si så mye annet enn at jeg mener det er det beste tilbudet som finnes her i landet. Jeg har sto tiltro til den jobben de gjør der.
Avatar

Hvilken

april 24 2013 - 07:58
avd på Modum bad skal dere på?
Avatar

Avdeling/modum

april 24 2013 - 18:36
Jeg har sosial fobi, muligens unnvikende personlighetsforstyrrelse, så da blir det den avd. som har med dette å gjøre. Liker ikke tanken på å legges inn på et slikt sykehus, men man gjør jo alt for å få det bedre :)
Avatar

Det

april 24 2013 - 20:24
er et veldig fint sted med god atmosfære, flotte omgivelser og hyggelige folk :) Føltes ikke som å være på en institusjon i det hele tatt egentlig.

Ikke no å grue seg for synes jeg, jeg håper å få en plass siden det er sånn rift om dem. For meg vil et opphold der være det beste som kunne skje meg. Jeg kjenner folk som har vært der til behandling og de er så fornøyd. Det er mye tøff jobbing men det er jo den eneste måten å komme noen vei på. Så vær forberedt på at det stilles krav og forventninger til deg som pasient.
Til forsiden