Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

lite forståelse fra sjefen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

lite forståelse fra sjefen

april 16 2013 - 18:23
uff..jeg har det så utrolig vanskelig nå. har helseangst og jeg får stadig panikkanfall på jobben. Jeg er sykepleier. Har vært i full jobb frem til nå, men nå har jeg så mye angst at jeg har blitt sykemeldt 50%. møter lite forståelse og omtanke fra sjefen. kun krav om eksponerings plan og en kald skulder. Føler meg bare enda mer jæv... Jeg vurderer å finne ny jobb for jeg har det bare vondt på jobb.. uff.. :'(
Avatar

Alt ordner seg til slutt!

april 16 2013 - 21:25
Jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon siden alle mine sjefer har vært ganske forståelig og behjelpelig når jeg har hadd problemer...
Vet sjefen hvorfor du er 50% sykemeldt? I såfall ville jeg prøvd å snakke med h*n og om du har en fagorganisasjon i ryggen er det vel kansje litt 'tryggere' med tanke på dine rettigheter og slikt.
Det er aldri kjekt å gå til en jobb man ikke trives i, for om man ikke trives i jobben blir det fort slik at man ikke trives i livet. "Når arbeidet er et slaveri er livet ett ork, når arbeidet er tilfredsstillende er livet en glede" er det noe som heter, ganske sant spør du meg!
Sjekk ut hvilken rettigheter du har, prøv å søk ny jobb :)
Avatar

Bokanbefaling

april 17 2013 - 09:50
Hei igjen,
I forhold til helseangsten kan jeg anbefale boken "Sjef i eget liv - en bok om kognitiv terapi" av Ingvar Wilhelmsen. I tillegg har jeg funnet en side på nettet - nomorepanic.uk.co hvor mesteparten av symptomene jeg har er forklart. Leser der innimellom når jeg trenger bekreftelse på at jeg ikke kommer til å dø nå eller om litt. En annen bok er "Tenk deg glad" av David D. Burns. Den er litt demotiverende pga tykkelsen, men der er mange gode tips og råd der.

Ikke mist motet - du blir bra til slutt! Be evt legen din om henvisning til psykolog så har du noen å prate med som kan gi gode og ofte effektive råd, du slipper å forholde deg til personen etter timen, og ikke minst avlaster du dine nærmeste som gjør det de kan for å støtte deg (oss).
Til forsiden