Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

langvarig panikkangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

langvarig panikkangst

jan 2 2013 - 10:39
Hei. Jeg sliter blandt annet med panikkangst. Leger og andre beskriver panikkanfall som noe som går over i løpet av minutter, men slik er det ikke med meg. Jeg kan få panikkfølelsen sammen med mange fysiske symptomer (kvalme, pustebesvær, smerter, press i brystet, kvelningsfølelse, ...) og bli rett og slett hysterisk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og vil bare flykte fra ubehaget og redselen, men ingenting fungerer. Jeg kan ha det sånn i mange timer. Noen ganger tar jeg Vival, men det virker ikke alltid det heller. Er det andre her som opplever dette? Holder ikke ut å ha det sånn. Føler meg dårlig hele tiden og har panikkfølelse hver dag nå.
Avatar

Veit ikke men..

jan 2 2013 - 15:31
kan det være at du har ptsd? Da varer den intense følelsen av panikk i flere mnd noen ganger.

Jeg oppfatter det slik at det er normal å ha denne følelsen av panikk i noen timer før den roer seg så det høres normalt ut. Panikk og reaksjon er vel slik at visst du eksponeres og tør å være i panikken så vil tiden anfallet pågår avta. Altså så må du våge å stå i panikkanfallene dine og lære deg å observere at det ikke er farlig, for det skjer jo ingen verdens ting annet enn at du får det ubehagelig i kroppen.

Dette er ihvertfall min opplevelse av panikk og hvordan det fungerer. Jeg roer de værste toppene med betablokkere. Får jeg helt hetta så mediterer jeg, det funker på pust og puls.
Til forsiden