Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

korona & angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

korona & angst

nov 2 2020 - 13:50
tenkte jeg skulle dele denne meldingen..;
når jeg har gått med angst lenge, eller hatt noen dager med intens angst så får jeg skikkelig etterdønninger. det er hodepine, migrene kan komme, smerter i brystet, stikking i magen og mellomgulvet, smerter i ryggen, stiv og vond nakke og hals, lite energi, likeglad, kortpustet, sover dårlig, lite matlyst, skikkelig kvalm, ør i hodet, rar følelse, feberfølelse, ømme lymfeknuter, osv... det er mye av det er, som jeg har forstått, vanlige symptomer på angst. men noe av det er også symptomer på korona. hvis jeg skal tenke logisk så er sannsynligheten liten for at jeg er smitta. fordi jeg er veldig flink til å sprite hendene ofte i offentligheten og på skolen, holder avstand, vasker hender og ansikt med en gang jeg kommer hjem, spriter telefonen hver dag, og mamma som jeg bor med er ikke syk, og ingen av de andre jeg er med på skolen eller andre venner eller familie. det er bare jeg som føler meg dårlig. kan virkelig alt dette være symptomer på angst? bare en generell sykdomsfølelse?? med følelsen av feber, tett nese, vondt i halsen, smerter i kroppen, vondt i bringen, smerter i magen og rygg, grumsete, vonde muskler og sener i hele kroppen, osv..?
og ettersom jeg mer eller mindre går konstant med symptomer på korona, kan jeg da gå på skolen? fordi jeg går rundt med angst hele tiden, og blir veldig fort sliten også. og etter en langhelg pleier angsten å være verst, og jeg blir skikkelig utkjørt når mandagen begynner igjen og jeg får ofte disse symptomene igjen. skal jeg da holde meg hjemme hver gang dette skjer? hvis jeg skulle tatt test hver gang jeg var redd for at jeg har korona så hadde jeg tatt test minst tre ganger daglig. blir sprø! har så vondt i kroppen. føler meg håpløs, og hele situasjonen er håpløs. så redd og lei meg
Avatar

Re: korona & angst

nov 2 2020 - 19:03
Så vondt å høre. Er det noen trøst så har jeg det på akkurat samme måte. Er så redd for å få korona, at jeg nesten tenker på meg symptomer! Jeg føler meg helt utslitt, vonde ben, sår hals og feber uten feber, tung i kroppen. Jeg også føler det slik hver dag, da angsten er til stede hele tiden. Angsten min er veldig fysisk, så prøver å bare slå meg til ro med det. Tidligere i høst ble jeg forkjølet på «ordentlig», da skjønte jeg at det var mer enn bare angst, det ble så tydelig så testet meg naturligvis. Vil tro du også kjenner det hvis det blir «skikkelige» symptomer. Ikke at angst symptomene ikke er det fra før, men håper du skjønner hva jeg mener. Vit at du ikke er alene om å føle det sånn.
Avatar

Re: korona & angst

nov 2 2020 - 20:16
Jeg tror nok vi som har angst går å "leter" etter symptomer i denne tiden, fordi vi er så redde for å få det... og det er ikke så uvanlig å ha litt vondt i halsen innimellom, særlig når man våkner. Og hodepine, utmattethet, varmhetsfølelse i kroppen særlig i hodet, muskelsmerter, osv. er jo noe vi med angst har ofte, noen hele tiden...

Jeg ble syk for en stund siden, ikke corona men vanlig forkjølelse, og jeg kjente forskjell med en gang. Kjente umiddelbart forskjell på angsten og denne "sykdommen", og det samme tenker jeg du vil gjøre.
Til forsiden