Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

konsertangst!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

konsertangst!

aug 4 2011 - 21:26
jeg er redd når jeg er på konserter. den 17 august skal jeg på Rihanna konsert i bergen, og jeg gruer meg noe så inn i hampen. jeg får dødsangst på konserter, og da føles det som om et kalt teppe dekker seg over kroppen min og får følelsen av at min siste time er kommet. og alt blir grøtete.
Avatar

Re: konsertangst!

aug 5 2011 - 18:11
Er det da så viktig å få med seg den konserten,tenker jeg da?
Kanskje det er best å bare la være og dra.. Eller skrive ned for og bak deler ang konserten.. Hva som er best for deg... Er en konsert så viktig da man sliter sånn som du beskriver?
bare en tanke!
Avatar

Re: konsertangst!

aug 10 2011 - 00:58
Jeg foreslår ett av to; 1. Ha en helt annen agenda når du skal inn, finn deg en god plass i utkanten og fokusert på noe helt annet, hvor mange skinnjakker, grønne trær eller hvor gode rytmer musikken faktisk har. 2. Plasser deg utenfor konsert -området og nyt noe musikk på avstand
Til forsiden