Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

klump i magen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

klump i magen

april 13 2021 - 18:01
de siste dagene har jeg gått rundt med en klump i magen som har vokst seg større og større. denne klumpen kommer nå opp mot halsen min og det føles ut som at jeg ikke for puste. at jeg kommer til å kveles. det er så mye som skjer for tiden og jeg har veldig mye press på meg av alle rundt meg så jeg følte bare for å skrive her i håp om å lette litt på denne følelsen og forhåpentligvis få meg noen venner ettersom mine virkelige har sklidd vekk i denne vanskelige perioden. men det er sånn man finner ut om de virkelig er ekte venner, er det ikke?
Avatar

Re: klump i magen

april 13 2021 - 22:23
Hvis klumpen skyldes at de virkelig er borte, så er det jo naturlig at man undres over om at det var så lette forbindelser.
Kanskje det også er en viss korona-effekt, hvor folk ikke har så mye kontakt, fordi man har funnet mer tid til å pleie egne interesser.
Til forsiden