Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jobb og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jobb og angst

okt 16 2011 - 14:03
jobbe innafor helsevesenet og syns dette er blitt svært utfordrande. Eg klarer fint og sjonglere 2-3 baller, men her blir det opp i 10 pluss det som hører angsten til. Vondt i magen, suser i hove, begynner å småskjelve iallfall innan i fra og hjerta banker så eg nesten ikkje hører. Føler eg aldri strekk til og LIVREDD for å gjere feil, må sjekke f.eks navnet til den eg skal til ift medisiner 7-8 gonger før eg tør og gi injeksjonen. Og når eg har gitt medisinen så er eg nesten sikker på at det er feil likevel og får endå meir angst. Men er har liksom bare slengt teppe over den og ferdi eg det, men no kjem det snikande fram heile tida. angsten er der og baner seg veg slik at alt eg har lært og kan blir pressa vekk og ut. Et enkelt spørsmål fra en kollega anng en enkel prosedyre f.eks så bli hove mitt blankt. eg føler meg så ubrukelig og dum rett og slett. Og om ikkje det er nok så er EG verneombud... Et ansvar som gir meg endå meir angst. Eg seier kanskje litt på jobb, men laaaangt i fra alt. EG føler meg flau rett og slett... Misforstå meg rett men sku nesten ønska eg hadde kreft :-(

Eg har vore sj.meldt tidligare, og veit med meg sjølv at eg mest sannsynlig kjem oppatt i den samme situasjonen sjølv om eg er vekke 1 mnd fra jobb... Kva bør eg gjere? Vere ærlig med sjefen og sei akuratt koss eg har det?

Kva har eg rett på?
Avatar

Re: jobb og angst

okt 16 2011 - 16:45
Ja.. du burde fortelle sjefen din hvordan du har.. fortell h*n rett ut hvordan du føler deg når du jobber..
Til forsiden