Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

april 6 2020 - 22:08
Hei, har aldri skrevet sånn her før men nå vet jeg ikke lengre hva jeg skal gjøre. Jeg har vært rusavhengig i en god del år, men har det siste året klart å leve ett ganske normalt liv uten rus. Jeg og min samboer hadde begge tilbakefall på torsdag, og han ble veldig aggressiv så jeg reiste vekk. Fredag sier han at han skal ta livet sitt ved å injisere store mengder alkohol. jeg ringer 113, de møter opp med politi, han hadde valgt å ringe venner som kunne hjelpe han og var ikke i fare likevell, men politiet så at han var ruspåvirket så de hev seg over han, 3 stk.. og la han i håndgjern og han fikk ganske mye juling. De ransaket så hele leiligheten, kastet ut alt av klær, velvet møbler og hele leiligheten så helt forferdelig ut. De krevde så urinprøve av han som politimannen helte på buksen hans. Jeg fikk kommet meg hjem og prøvde å ta vare på han. Men på grunn av mange års missbruk og diabetes tror jeg ikke kroppen hans tålte alt dette, og heller ikke psyken. Han ble så dårlig i dag (sluttet å ruse oss på lørdag, tilbakefallet varte kun 4 dager) så jeg måtte ringe ambulanse igjen.. Han ble hentet klokken 3, men har ikke telefon så jeg får ikke kontakt med han, og sykehuset har ikke hatt mulighet til å prate med meg enda. jeg sitter nå alene i leiligheten vi flyttet inn i for 2,5 uker siden, timesvis fra alt av familie og venner. jeg er så redd for at han skal dø, da det har vært nære på utrolig mange ganger og han har veldig dårlig helse. Jeg har såvidt sovet eller spist de siste 5 dagene, og jeg klarer ikke slappe av, men har heller ikke nok krefter til å rydde opp alt rotet etter at politiet var her.. jeg skammer meg så utrolig mye, fordi jeg vil jo egentlig ikke ruse meg, familien min er kjempe bekymret, og alt bare går galt. Jeg ser snart ingen løsning på noe, jeg tenker en del på rus eller død.. men det er jo ikke det jeg vil heller ikkesant. Har også gammel narkogjeld som innhenter meg, 60 tusen kroner, men jeg er arbeidsledig og har akkurat råd til å overleve. Jeg får angst når jeg hører folk utenfor døren, jeg vil ikke ut men det gjør så vondt å ligge her alene i usikkerheten om min samboer og all skammen over at jeg sprakk. Føles ut som det skal klikke for meg, jeg får ikke puste, jeg er helt rådvill og det føles ut som alt bare raser, er redd jeg snart gir opp
Avatar

Hei

april 6 2020 - 23:31
Beklager for feiler, jeg er fra utland. Du er i veldig vanskelig sytuasjon. Selv om du føler deg dårlig, redd.. så det altid fins en løsning for å ha det bedre. Jeg forstår at du bekymrer deg for din kjærsten, og kansje det er feil å si men han tar ansvar for seg selv, han viste at han har dårlig helse, diabetes.. Og det er naturlig at du bekymrer deg hvis såne tings skjer. Men husk å tenke på deg selv også, husk at du leve bare en gang. Det er ikke noe ting som er ikke mulig å forandre. Og hver gang når du opplever noe dårlig så det påvirke sån at du blir bare sterkere og sterkere fra det. Kansje ta kontakt med din lege, kansje han kan gi deg recept for medisiner som kan hjelpe deg roe seg ned. Og ikke gi opp! Det er mange fine dager foran deg.
Til forsiden