Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er stolt!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er stolt!!

april 8 2011 - 11:21
For 3 år siden hadde jeg så sterk angst at jeg kunne ikke gå ut å hente posten ,ta tlf eller åpne døra når noen ringte på. Jeg satt inne i 24 t,var ikke ute på flere år. Seriøst..

I dag er jeg her:
For noen dager siden var jeg på 2 kjøpesentre alene. Det første kjøpesenteret var jeg inne på en butikk og bytta en vare. Så var jeg på en annen butikk,spurte hun som jobba der om hjelp. Så gikk jeg på kafe og spiste kebab helt alene!:) Satt der og kosa meg,smila og kjente ingen angst.
Etterpå dro jeg på kjøpesenteret som er "verst" .Her er det størst sjanse for å møte folk. Her var jeg på to butikker og handla.
Så dro jeg på rema 1000 og handla :)
Dro innom en bensinstasjon og kjøpte meg is og spilte full musikk ,våren er her og jeg kan på veldig,veldig lenge kose meg :)

Jeg har faktisk kommet så langt at i sommer skal jeg på 3 ukers ferie i Europa. Skal ta fly og tog. Jeg skal faktisk reise med ei jeg har møtt på nett. Ansgten min for fremmede folk er ikke tilstede så det skal gå fint.

Jeg sliter fortsatt med selskaper,og den angsten vet jeg særlig ikke om vil forsvinne. Det som gjør det er at det blir så tett,du blir på en måte gransket. Du skal prate osv... Der sliter jeg veldig,men jeg er stolt over at jeg takler andre sosiale situasjoner nå:)
Avatar

Re: jeg er stolt!!

april 8 2011 - 18:27
¨Du har all verdens grunner til å være stolt!! utrolig stolt av deg :) du er et godt forbilde! :)

keep up the good work !!! u go girl!!
Avatar

Re: jeg er stolt!!

april 8 2011 - 20:23
Det er kjempebra gjort! Kan tenke meg du føler deg mer levende ^_^ håper du får en kjempefin tur i sommer! lykke til!
Avatar

Re: jeg er stolt!!

april 15 2011 - 18:54
Veldig fint at du deler fremgangen din med oss andre her! Vi trenger slike historier!
Avatar

Re: jeg er stolt!!

april 16 2011 - 11:40
Du kan trygt være stolt over deg selv du har all grunn til det. Og så fint du deler en slik historie med oss andre, det gjør at vi kan se at det finnes håp om at vi også kan få det bedre på sikt. Kjenner meg veldig godt igjen i din historie men jobber mye med meg selv for å overvinne den frykten og komme meg ut av den sofaen. Ha en kjempe fin tur i sommer.
Til forsiden