Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjertebank

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: hjertebank

feb 6 2019 - 12:42
Har hatt det flere ganger ved anfall! Har du mye dobbeltslag?
Avatar

Re: hjertebank

feb 6 2019 - 14:42
for min del så hadde jeg både dobbeltslag, uregelmessig puls, og som nevnt en skyhøy hvilepuls.
Og det kom litt i bølger før det gidde seg tilslutt etter 1-2t...uff unner ikke folk det der, jeg er bare glad jeg har sluppet unna det der på noen år nå, men jeg visste innerst selv om jeg har hatt det bedre og har teknikker for og hjelpe så ville det vel før eller seinere slippe løs et skikkelig et når guarden var nede..

Avatar

Re: hjertebank

feb 6 2019 - 20:29
Jeg har det akkurat sånn nå om dagen. Har hatt det siden i høst!!

Hvor lenge hadde du dette?
Avatar

Re: hjertebank

feb 6 2019 - 21:22
jeg hadde en periode på ca 1.5år(den værste med daglig anfall) først, en lang periode der jeg ikke visste at det var angst som skjedde, og når jeg først skjønte det så hadde det allerede gått så lang tid at mye var ødelagt og hadde ytterlige 1-2år der jeg måtte lære meg hvordan jeg skulle leve med det og jobbe med det for og få det bedre, hvis du har hatt siden høst er mitt tips og ta tak i det snarest før den får gro seg dypt inni deg, er så mange gode hjelpemidler vi har at man kan jobbe seg til og lære og leve med det, og bli nesten helt kvitt det, selv uten medisiner. og du har enna ikke hatt det så lenge at det blir unødvendig lang vei tilbake.
Avatar

Re: hjertebank

feb 7 2019 - 14:15
Det du skriver her beskriver akkurat hva jeg er igjennom å har vært igjennom. Hadde daglige anfall frem til jul etter det startet. Nå er det mindre anfall men ekstremt med smerter å små anfall å dårlige tanker. Kommer meg liksom ikke dit du er, der jeg 100 prosent skjønner at dette er angst! Er jo muligens den mest utredet personen i moderne tid. Ingen finner noe fysisk med meg.
Avatar

Re: hjertebank

feb 8 2019 - 00:20
Var gjennom samme petter, det første 1.5år når jeg ikke visste det var angst men faktisk trodde det var noe alvorlig gale med helsen min, jeg hadde klippkort hos fastlegen, av og til en tur på legevakten mellom timene, uendelig antall blodprøver, ekg osv jeg nektet og tror at de ikke kunne finne noe, men da jeg endelig innså jeg hadde fått angst så ble det jo ganske klart for meg.

Jeg ble litt lettet og begynnte og leve igjen når jeg innså dette, men jeg har fremdeles en kamp til tider, forskjellen er jeg vinner oftere nå en før, da roer det seg generellt litt over tid.

Jeg ville begynnt og stole på utredningene du har fått, tenk deg tanken hvor deilig det er hvis du kunne stolt litt på de? litt etter litt akkseptere legen hadde rett og kjenne flere bekymringer slippe :)

for flere råd eller en samtale så er det bare og sende meg en pm petter, nå er det helg så kan ikke garantere jeg blir mye og leser her i helgen, holder på med noen bøker og nye terapi teknikker, liker og fortsette og lære om dette, hjernen vår og hva den kan få oss til og tro og føle er jo ganske fascinerende selv om vi er på den uheldige enden og får mere en vi spør om på noen ting, men skal svare når jeg kan igjen, må ha en god helg :)

Avatar

Hei

juli 29 2020 - 17:36
Vil bare dele at jeg har fått hjertebank pga koffein. En dag drakk jeg veldig mye koffein, sånn at jeg har fått utrolig sterkt hjertebank som varte i over 3 uker, derimed ble det forbedring. Hjertebank kommer ofte når jeg trener eller er i aktivitet noe som drepe meg psykisk fordi jeg elsker å trene. Hjertebank på starten var mer "dunk dunk" men nu er mer boblende og noe gang dunk. Det er 423 dager siden dette har skjedd. Psykisk har jeg blitt mye svakere, jeg har hatt en periode hvor jeg var dårlig, svimmel og plaget av hjertebank. Jeg har sjekket med legen og de sier at EKG, blodprøven, 24/7 ekg så bra ut. Men jeg rammes fortsatt av det, noe ganger kan det bli ganske ille. Pga dette her har jeg utviklet angst, noe som får meg til føle våken og hat. Jeg er 24 år gammel og er redd for å dø av hjertet mitt. Jeg har kjent veldig sterk puls og trykk i halsen når jeg er i høy aktivitet, den har nu forsvunnet litt pga jeg tvinger meg til å bevege selv om det går til helvete. Det hjelper å sove og hvile en hel dag eller 2 så kan jeg pushe meg selv hardere. Jeg føler også hvis jeg spiser for lite at jeg får en trykk i brystet eller i halsen og føler at jeg får hjertebank som gjør at jeg må få i meg minst 2500 kcal for at alt skal fungere. Jeg har fått adrenalinanfall og kjennes ut som hjerte skal slå ut av brystet. 423 dager siden har det skjedd. Det blir forbedring men får også nye symptomer. Det føles som om jeg må være i null aktivitet for at hjertet ikke skal dunke eller boble. Jeg har vurdert å sjekke psykolog om hjelp fordi jeg trenger penger men klarer ikke å jobbe hvis jeg får hjertebank anfall. Jeg håper det er noen flere her som kjenner seg til eller som har kommet seg lengre i fasen enn meg som kan tilby tips og hjelp. Mvh 24 år gammel soldat
Til forsiden