Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjemme aleine- med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjemme aleine- med angst

juni 16 2013 - 10:06
hei- nå er mannen min borte i viktig ærende, og kommer ikke hjem på minst fire netter- er aleine hjemme med sønnen min( som heldigvis er blitt snart 15, og er verdens snilleste, klokeste og beste gutt) vi har planlagt å kose oss med pizzakvelder, kino og turer disse dagene( når han ikke har kameratene sine hjemme da, men de er en herlig gjeng ungdommer som bare liver opp i huset) jeg er bare så redd---------- redd for å få muskelkrampene mine, redd for at angsten skal ødelegge allt, redd for å ligge aleine på soverommet om natten når angsten kommer som en klam hånd- redd for bilkjøringen, pusten, hjertet, gruer meg til å måtte være aleine-mamma noen dager.......... har blitt altfor avhengig av mannen min etter snart 22 år, hjernen min sier at dette klarer jeg, men kroppen min handler på egen hånd.åh, er heeelt stressa i hodet nå......
Avatar

hei

juni 16 2013 - 21:36
Forstår godt hvordan det er. Men om du leser gjennom det du har skrevet så ser du hovedproblemet når det kommer til angst. Du nevner ordet REDD mange ganger,å det er der du gir energi til angsten din for å si d sånn. Det er slikt det begynner at du går å engster deg å tenker på alt mulig som kan skje. Vet at det ikkje er så lett men prøv heller å tenk litt annerledes,tenk heller f.eks ja no skal ej vær aleine mamma i noen dager så får håpe angsten ikkje kommer så masse men om den gjør det så bare la den komme å gjør det beste ut av det..
Til forsiden