Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjelp!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjelp!

juni 22 2013 - 12:53
Er i syden å har forferdelig vondt,angsten kom plutselig å tok meg på senga 5dager med det her takler jeg ikke,jeg ødlegger for familien min med.Har veldig vondt i magen å katastrofetankene kjøre. På .svimmel å uvel å får ikke i meg mat.sorry for sytinga mi men er desperat,har sobrill men burde jeg benytte det så. Ofte?
Avatar

..

juni 22 2013 - 12:56
hjelper det deg så bruk det! ingenting er verre enn å bli værende i den situasjonen du er i uten å bli noe bedre..har vært der selv og vet hvor vondt det er....håper det bedrer seg for deg!
Avatar

Jeg overlevde og er tilbake i norge :P

juni 29 2013 - 02:08
Det var en tung uke for meg med meningsløse bekymringer pga angsten.Tok noen sobril i verste kampene å så ingen ende ,men ferien endte med å bli veldi bra den.Fikk shoppa å solt meg og alt mulig.jeg overlevde det jeg ikke trodde jeg kom til å overleve, det som jeg fryktet skulle sje ,det sjedde aldri. j..... angst. alle grunnløse tankene å all frykten for ingenting.Før det virkelige bristepungte da jeg trodde det var gjort ,snudde angsten. Kansje jeg har lært mer om meg selv pga denne uken.I hverfall mistet jeg aldri den kontrollen , jeg ble ikke gal , ikke robbet, alle i familien har det bra, å alle det andre 1000 katastrofe tankene jeg hadde sjedde aldri. enda en gang j.... angst. endag er jeg kvitt deg :)
Til forsiden