Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hjelp

aug 10 2017 - 10:56
hei!
i natt knakk jeg totalt i sammen, og fikk et angstanfall som varte veldig lenge. tårene bare rant, jeg skalv, kjentes ut som om jeg skulle bli kvalt, og kroppen var i helspenn..

jeg fant frem medisinen min, og begynte å lese litt om hva som skjedde dersom man tok for mye av den. det stod at dersom jeg tok for mye kunne jeg havne i koma eller at jeg i verste fall kunne dø. jeg var virkelig så langt nede, jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle ta en overdose, og jeg hadde nå virkelig fått nok av å ha det sånn. men, jeg klarte det ikke. jeg kastet de opp igjen, ble kjempeskuffa fordi jeg ikke klarte det.

da jeg våknet opp i dag, hadde jeg enda et angstanfall. det gjør så vondt, og jeg er så sliten. uff, jeg tørr ikke fortelle hvordan jeg egentlig har det til noen da jeg er redd for reaksjoner, og at jeg ikke skal bli trodd på!

jeg trenger virkelig hjelp da jeg er på nippet til å ta mitt eget liv igjen :'/
Avatar

Re: hjelp

aug 10 2017 - 13:28
Huff, skulle gitt deg en kjempeklem! Angstanfall er fæle, men det eneste rådet jeg kan gi er å vente. Når den er som verst, så daler den ned. Det går over, og dette er noe du kan jobbe med å bli kvitt sammen med en terapeut.
Et av tipsene er trykk-punkt. Når den er som verst, ta tpo fingre og tapp dem på kragebenet ditt i en jevn og sakte rytme. Fokuser på det, og sett gjerne på musikk som gir deg en god følelse.
Har du en terapeut du snakker med?
Ring hjelpetelefonen når det er som verst, de er virkelige gode å snakke med. Varme, fine mennesker som tar deg alvorlig. Du blir trodd og forstått!

Klem <3
Til forsiden