Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

helseangst

sep 9 2019 - 18:13
hei, noen her som har helseangst /angst for angsten? sliter veldig med hodepine, brystsmerter særlig venstre side (muskel smerter) og at det strammer seg. svimmelhet helt tilfeldig, veldig varm og går rundt og frykter at man skal dø eller at noe feiler meg. tror ikke jeg har helseangst i en stor grad men jeg er alltid redd for at noe skal skje meg så fort jeg får vondt i brystet eller blir litt svimmel og varm
Avatar

Re: helseangst

sep 10 2019 - 06:13
Ja har det samme.
Avatar

Re: helseangst

sep 13 2019 - 13:08
Har akkurat det samme - og får plager overalt... både hodepine og muskelspenninger tidligere - akkurat nå " bare muskelspenninger... Har lært at helseangsten min kan gi meg vondt nærmest overalt.
Avatar

I samme båt

sep 23 2019 - 15:43
Hei

Jeg sliter også veldig med helseangst. Det har vært veldig ille den siste måneden og symptomene jeg kjenner på nesten hver dag er; smerter i brystet (mest venstre side, men også i midten og til høyre), alltid kald på hender og føtter, sliter med å puste bra, har mye vondt i hodet, har mye muskelkramper og muskelspenninger og har veldig treg tarm og mye vondt i magen. Jeg sliter veldig med angsten for angsten og det er dette som påvirker meg mest i hverdagen. Jeg er også livredd for å plutselig dø fordi noe er alvorlig galt og det er så ufattelig slitsomt. Jeg er så utrolig nedstemt og klarer liksom ikke å skjønne at hodet mitt maner fram aller disse symptomene som jeg føler så utrolig fysisk på kroppen.
Til forsiden