Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

helg-ferier

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

helg-ferier

aug 24 2013 - 20:30
Hvorfor er angst og symptomer verre i helg og i ferier ? Er ihvertfall det hos meg. :-( :-( liker ukedagene best jeg. Virkelig. :-) :-) hva skjer rundtomkring? Jeg sitter og glor i veggen. Og har tannverk. Tida går så tregt. Trakk visdomstann for 1.5 måned siden. Og det er fortsatt ikke bra. Tror jeg har veldig lav smerteterskel. :-(
Avatar

Enig

aug 25 2013 - 10:51
Kjenner på nettopp det samme. Gruer meg til helger og ferier. Forstår jo at det er unormalt og det gjør meg trist, og de tunge tankene kommer. Tenk om man hadde noe å se frem til på fritiden.....Smerter i tillegg, det høres ikke greit ut. Føler med deg og ønsker deg god bedring.
Avatar

.

aug 25 2013 - 12:51
Kjenner meg igjen i det. Men har blitt så vant til å sitte hjemme i helgene at det gjør meg ikke så mye lenger. Dessuten trives jeg godt i eget selskap. Så er jeg som regel så ferdig og sliten etter ei arbeidsuke, spesielt hvis jeg har hatt flere angstanfall, at jeg trenger helgene til å komme meg på og hente meg inn igjen.
Jeg har EI venninne da, som det hender seg at jeg treffer annenhver helg for å finne på noe. Ellers er det bare alene gitt.

Men nei, angsten er ikke værre i helgene. Den er like ille uansett helg eller hverdag.
Til forsiden