Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

gi opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

gi opp

feb 19 2011 - 21:38
Hei. Jeg sliter voldsomt med angst, redsel for å besvime.. er helt utslitt og livredd, og er like ved å gi opp. Jeg er redd 24 timer i døgnet å får liksom aldri fred. Går til psykolog,, men dette hjelper meg ikke. Jeg er like redd fremdeles etter 3 mnd me behandling.Noen som har noen gode råd å gå med??
Avatar

Re: gi opp

feb 20 2011 - 21:49
Du må gi det mer tid.
Det er klart det ikke er slikt du vil høre men det er nå sant.
Nå vet jeg ikke hvor lang tid du har brukt på å komme dit du er nå men for å sette ting litt i perspektiv så kan du tenke deg at du har brukt hele livet på å havne der du er. Jobben som må til kommer ikke til å ta like lang tid som den du har gjort men det vil ta tid med å identifisere hva du må jobbe med og hvordan du skal bruke erfaringene du har til en positiv utvikling og legge tilrette for en fremtid som er forebyggende med hensyn til dagens tilstand.

Jeg vil foreslå at du burde lære deg mest mulig om din egen tilstand slik at du får en bredere forståelse av hva som skjer. Det vil mest sannsynlig gi deg mer kontroll over situasjonen og vil ta bort en del av "edgen" som medfølger å leve midt oppe i noe som man ikke helt forstår.
Avatar

Re: gi opp

feb 20 2011 - 22:48
Hei.. ikke gi opp er du snill
jeg vet hvor irriterende det kan være å høre dette men alt kan gå bra til slutt.

har du en psykriater du kan gå til? og da mener jeg ikke vanlig psykolog. men er du under behandling hos Dps eller noe`?

Vil også du skal vite at legevakten har helsesøstere og psykriatere som kan dra hjem til deg om ting blir for ille.
Avatar

Re: gi opp

feb 21 2011 - 04:16
Hei...

Jeg er og inn i en sånn ting jeg ikke vet hvordan jeg skal komme meg ut fra, men jeg skal ikke gi opp, og det trenger ikke du heller...

Jeg leste en bok for noen år siden som faktisk var veldig bra, den gir deg veldig konkrete ting du kan gjøre og jobbe med, og samtidig framgår det tydelig at det ikek forventes at du bare skal gjøre alle disse tingene, også blir alt perfect, det er bare små ting, som kan gjøre alti litt bedre, litt etter litt. Jeg husker ikke hva den heter akkurat nå, men kan finne det ut hvis det er noe interesse for det.


jeg tror på deg. du må bare finne din rette vei. og du er ikke alene.
Til forsiden