Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

fysiske symptomer på angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

fysiske symptomer på angst

aug 17 2013 - 22:52
Har hatt panikkangst/angst i to uker nå. Nærmest konstant. Det startey mrf smettet i lysken som jeg tolket som alvorlig sykdom. Og derettet har det balley på seg med rødming, tungpust, besvimelse også videre. Kan angst trigge immunforsvaret? Gi hovne lymfer, kløe , smerter osv. Har vært på legevakten og tatt blodprøver og urin etc. Legen gav meg 2 sobril og sa jeg hadde angst. Har fremdeles smerter i lysken og nå har det begynt i magen og nakken. Har ingen feber el hodeverk. Kan angsten skape alt dette? Har hatt psykosomatisk lidelse tidligere men ikke så sterkt som nå og det var også flere år siden. Noen andre som har erfaring el kunnskap om dette? Trenger hjelp
Avatar

Angst

aug 17 2013 - 23:09
Hei.

Det du kjenner av symptomer er nokk påvirket av din angst.
Det er bare heilt ufattelig hva angsten kan gi av seg av symptomer.

Kjenner på dette selv, prøver og akseptere dette men vanskelig er det :/
Avatar

ja

aug 17 2013 - 23:45
Ja..e vel bare å vente på blodprøvesvar. En gang angst , alltid angst. Virker ihvertfall slik. Tror ikke kroppen har godt av alle disse stresshormonene over så lang tid. Skaper vel symptomer de også. Kortisol kan jo skape betennelse i kroppens eget vev og gi inflammasjon. Svie også videre i huden. Men vet ikke hvor mye mengder som må til. Har lest meg gal på symptomer noen uker nå. Hoping for a happy ending.
Til forsiden