Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

framtiden, kan jeg finne den igjen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

framtiden, kan jeg finne den igjen?

mars 17 2018 - 22:38
Jeg sitter her med en stor sort klump i magen, det er angstens stygge vesen som tynger meg ned.
Jeg klarer ikke mer, det gjør fysisk vondt, klumpen med gråt sitter fast i halsen og holder på å kvele meg sakte.

Hvordan kan folk ha en tro på en framtid i dag, med alt det som skjer der ute i verden, eller se bare her i det lille landet vårt!
Hvordan skal vi se at vi har en trygg framtid når våre politikere synes det er viktigere å hetse hverandre for ord, vri og vrenge på hva de mener motstanderen har sagt på nett. Enn å ta vare på våre folk og våre interesser? Er det rart jeg sitter med masser av angst og en så dyp depresjon at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg?

Jeg kan ikke snakke høyt om det jeg mener om samfunnet, da blir jeg hetset jeg også. I alle fall så tror jeg det, når jeg ser hvordan enkelte ikke takler at andre har sine meninger. Så jeg sensurerer meg selv. Og det er ikke sunt. Et slikt samfunn er ikke sunt.

Men hva vet vel lille dumme meg, jeg som ikke har utdannelse, jeg har ikke blitt tytet ørene full av politisk propaganda i mange mange år. Hva vet vel jeg om hva som er riktig?

Når jeg ser hvordan voksne folk kaster hatefulle ord mot noen, de egentlig ikke kjenner, fordi den personen mener noe annet enn dem selv. Hvordan kan jeg få troen tilbake om at barn og ungdom ikke skal mobbe hverandre, når voksne mobber hverandre åpenlyst i media og på nett.

Jeg er fysisk kvalm, vondt i hodet og har egentlig bare lyst til å våkne opp fra dette marerittet, for, vær så snill, fortell meg at det er det det er. Bare et mareritt!?
Avatar

Neida.

mars 18 2018 - 21:41
Jeg forventer jo ikke at noen skal kommentere, men det er vondt å føle seg usynlig uansett hvor man befinner seg. Om det er ute blandt folk ( der jeg oftest gjør meg usynlig) eller på nett.

Jeg har det ikke bra. Jeg er sliten og jeg er lei. Verden i dag er ikke slik den var før. Jeg savner 80 og nittitallet. Drømmer meg ofte tilbake dit. Jeg drømmer meg ofte tilbake til jeg var liten, da jeg kunne være litt trygg. Ikke helt trygg. Da hadde jeg det nesten bra.

*sukk* Jeg har det vondt i dag også. Javel, men livet får vel gå sin gang.
Til forsiden