Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

erfaring ved medisiner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

erfaring ved medisiner

feb 28 2013 - 00:33
fikk mitt første angstannfall for kanskje 2 måneder siden, å et kraftig en måned senere som eg lå med i omtrent en uke, lå å skalv. dette har gitt et utrolig sjokk på hjernen, har tankekjør og deprimerande tanker om hva meningen med livet er, og masse andre tanker jeg aldri har hatt før. kommer dette av angsten forresten? føler jeg har blitt litt bedre, fordi panikkangsten kommer ikke like ofte, men tankene mine går ikke bort, alle disse katastrofetankene og syke tankene... burde jeg begynne på medesiner, eller er det mulighet for å fikse seg selv? har vært hos psykriater og jeg er prioritert, så håper hjelpen er på vei... så vanskelig og forstå at dette er angst :/
Avatar

Erfaring.

mars 1 2013 - 20:55
Min erfaring med medisiner vil jeg si er positive. Har brukt det i 14 mnd og synes jeg liksom fikk litt bedre grep på livet. Jeg har vert utbrent og har gjort store omveltninger. Jeg har solgt alt jeg har lån på. Og jeg bruker mye tid på maling og friluftsliv. Tankegodset er også blitt sunnere. Har du snakket med fastlege og psykiatrisk sykepleier i komunen. Du skrev at at du hadde prioritet. Fastlegen din kan söke om et såkalt rask respons opphåld på DPS. Jeg har hatt 2 sånne og det ga meg veldig mye. Fikk kjempefin omsorg og oppläring.
Medisin er forövrig som gips krykker og bandasje. Grovjobben må
du ta selv. Gjör noe snart og ikke la angsten ta kommandon. Kjör bilen din selv. Det handler om å skifte spor i livet. Lytt til hjertet ditt.
Tror dette går bra. Den lengste veien i verden er mellom hjertet og
hjernen. Du har sikkert vert for omtenksom og hjelpsom mot andre og glemt deg selv.
Avatar

Både og?

april 1 2013 - 19:09
Kjenner meg mye igjen i svaret ovenfor, men jeg er i tvil om det var medisinene, eller grepene jeg tok i livet som gjør at jeg er der jeg er i dag, for som sagt må man gjøre grovjobben selv. For meg ble medisinene en slags sovepute, og jeg traff veggen enda hardere når jeg gikk på medisiner enn når jeg begynte. Så min anbefaling er å ta noen grep i livet før man tar tak i medisinene. Hvorfor er du der du er, og hvilke valg har ført deg dit? Er det dine valg, eller lever du livet for noen andre? Ta livet tilbake, men det koster... Lykke til!
Avatar

Medisiner

april 1 2013 - 19:34
Hei =) Jeg har gått på Cipralex 15 mg, tolvon til søvn, og vival til angsten i 12 mnd. Det har hatt en bedrende effekt for meg. Selv om det tok lang tid å faktisk akseptere at jeg må ta medisiner for å klare hverdagen..

Hvis fastlege mener det er nødvendig (gjerne tar de en slags spørsmålstest med en "score" på depresjonen/angsten), så burde du ihvertfall prøve det.

Lykke til!

Til forsiden