Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

er det så sykt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

er det så sykt?

okt 16 2008 - 23:34
Vi hadde en ubehagelig time på skolen idag. Ny skole,ny klasse,nye folk.
Ihvertfall,timen gikk ut på psykisk helse. Vi så en film om en fyr som var deprimert og tenkte mye.Sånn som meg. Når vi snakket om filmen senere var det en som høylytt sa at det var jo helt sykt å ha det sånn,og at han ikke kunne forstå at noen klarte å tenke slik. Vel,jeg tenker slik. Jeg har det jævlig,jeg har angst og er veldig langt nede for tiden. Men psykolog har jeg ikke tid,eller samvittighet til å gå til. Jeg vet jeg burde gå på medikamenter,men jeg har ikke tid etter skolen for å brette ut om meg selv. etter skolen,klokken halv fem er jeg dritsliten etter å ha vært sosial i så mange timer,og vil helst sove.
Jeg bare skjønner ikke hvorfor det er så "sykt" å slite med seg selv,det er jo forsåvidt normalt,er det ikke? Likevel så fikk denne timen til å føle meg som utskuddet i klassen,og jeg ville bare forsvinne...
Nå har depresjonen tatt så overhånd at jeg må skrive ned litt her. Jeg får ikke sove, jeg føler ingenting for kjæresten jeg har hatt i to år og jeg er bare sur,sliten og trøtt.
Jeg gråter hver kveld og føler meg mer ensom enn noen gang,selv om jeg har fått meg en del nye venner. Dette er mest et tankelufteinnlegg, jeg trenger bare å skrive,og å få litt tilbakemelding og en klapp på skulderen...
Ikke hjalp det heller at læreren snakket om psykiske problemer som noe som " de andre har", han fikk det til å høres så fjernt ut,at vi ikke skulle ha det liksom.
Avatar

Re: er det så sykt?

okt 20 2008 - 12:24
Jeg synes det er uhørt at man kan ha om slikt i en skoletime.
Læreren burde ha forutsett at det kan være noen i klassen som kan ha psykiske lidelser og at det kan komme komentarer på det som ikke altid er så hyggelige!
I tilegg burde jo de i klassen også tenke på at det kan være noen med problemer i samme rom.

Jeg synes du presterer kjempe bra til at du ikke er under noen form for behandling!
Jeg klarte ikke å komme meg på skolen når jeg slet med deprisjoner, mye det samme som deg. Fikk ikke sove om natta, utslitt etter å være omgitt av masse mennesker hele dagen osv...

Håper dette var til litt hjelp.

-jente21

Avatar

Re: er det så sykt?

okt 30 2008 - 19:35
Jeg gjør det kort; behandling MÅ du ta deg tid til, og jo raskere du kommer i gang, jo kortere blir veien tilbake. Ikke aksepter tilstanden din, oppsøk hjelp eller snakk med noen nå. Finnes ingen bedre råd å gi, men vit at andre er i samme båt.
Til forsiden