Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ekstremt redd for sykdommer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ekstremt redd for sykdommer

mars 16 2018 - 23:37
Har i flere år hatt en frykt for alt som finnes av sykdommer med dødelig utfall. Men muskelsykdommer er det som tar 90 prosent av dagen min. Jeg bare fatter ikke hvordan jeg kom inn på denne stien. Hvordan er det mulig å bli så innesperret i dette? Bare jeg ser i avisene å det kommer opp noen med en muskelsykdom så går det en grøss i meg. Kan overhode ikke lese en slik artikkel... livet mitt går på å kjenne etter om jeg har dette selvfølgelig! Det blir en haug med symptomer i kroppen. Ekstreme smerter i nakke, skuldre å hender pluss pluss pluss. Noen av symptomene har jeg hatt så lenge at de har blitt kroniske! Spesielt i nakken å ene hånda!! Er det virkelig mulige få slike ekstreme plager av en sånn lidelse? Åja, jeg har sikkert brukt 100.000 hos leger å terapeuter de siste årene uten noe hjelp. Blir kunn værre alt sammen.

Noen som kjenner seg igjen i noe av dette? Å muligens fått noe forklaring? Jeg er hjelpesløs. Kan d bli så enorme smerter uten at noe fysisk er galt.?
Avatar

Re: ekstremt redd for sykdommer

mars 20 2018 - 02:10
Slitsomt! Har det på samme måte. Rykninger og prikking i hele kroppen.

Ingen leger som har gitt deg et eneste fornuftig svar? Jeg slet med mye av de du beskriver, tok blodprøver og fikk påvist vitaminmangel som var direkte grunn til muskelspenninger og leddsmerter- men regner med du har tatt nok blodprøver?

Avatar

Re: ekstremt redd for sykdommer

mars 20 2018 - 07:54
Nei har fått veldig få svar. Fikk ingen svar fra nevrolog eller. Bare at det ikke var no fysisk sykdom. Noe jeg selvfølgelig ikke trodde no på. Tok prøver for rundt 1 år siden. Hadde enormt lavt d-vitamin nivå.. vet ikke om det kan ha no med saken å gjøre? Hva gjorde du får å bli bedre da? Tar imot alt av råd! Hadde/har du My smerter i kroppen?
Avatar

svar!

mars 20 2018 - 17:31
Vel dere er hypokondere! skjerpings
Avatar

Rome8888

mars 21 2018 - 21:59
Klart vi er hypokondere, hva er din unnskyldning?
Til forsiden