Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ekstraslag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ekstraslag

aug 25 2013 - 13:50
Hei. Er det noen fler som sliter med ekstraslag på hjertet her?jeg sliter voldsomt. Og gjerne mange ekstraslag etter hverandre. Utrolig ekkelt. :-( men er det farlig tro? Var hos hjertespesialist i fjor høst,alt stod bra til med hjertet. Men blir så utrolig redd da det står på. :-( er akkurat som at det stopper helt å slå. :-( tenk om dette tar livet av meg.
Avatar

Hei Elisabeth:)

aug 25 2013 - 18:37
Ja jeg sliter også med ekstraslag. For meg begynte det med ekstraslag i serier, noen ganger hoppet hjertet over alle slagene i flere dager!! Nå har jeg bare enkelte ekstraslag, men mye urofølelelse i hjertet og ujevn puls. Plutselig (tror jeg?) at hjertet stopper og jg blir kjemperedd.. Finner ingen puls på halsen i noen sekunder, før hjertet tar til å dunke i 120.. Tror det er hjertenevrose:) har vært hos to kardiloger som ikke finner noe feil.. Samtidig Jar jeg aldri svimt av.. Men det er veldig ekkelt og det ødelegger litt for livskvaliteten..
Avatar

Normalt sett ikke farlig.

aug 25 2013 - 19:26
Ekstraslag er i seg selv ikke farlig og de aller fleste har det. Men siden vi har de problemene vi har er vi supervar på alt som skjer i kroppen vår. Og om man har så mange ekstraslag som det du har blir man jo enda mer var. Men så lenge legen/spesialist sier at alt er ok må man jo nesten bare stole på de...?
Avatar

Ikke farlig

aug 25 2013 - 19:57
Jeg har det også, men ikke så mye nå som før. Tok flere tester, men ingenting galt :)
Avatar

dunkdunk

aug 29 2013 - 13:58
Ekstraslag er ekkelt, men aldeles ikke farlig. Vi alle har det fra en tid til en annen, men noen av oss kjenner det bedre, og gjør mer utav de enn andre. Personlig har jeg hatt ekstraslag i uker i gangen, der jeg kjenner dem hele tiden.

Men... Jeg lever ennå.

Når du kjenner slike ekstraslag, prøv å bagatellisere dem. Slå deg til ro med at det er slik kroppen din er. Du får ekstraslag, ingenting farlig med det vel?

Liker å tenke slik:
Vi mennesker har 3 valg:
1) Leve med å stole på hjertet våres
2) Leve med å kjenne på hjertet å tro det er noe galt, for deretter bli utslitt/få angstanfall.
3) Dø.

Det siste alternativet er ikke valget mange vil ta. Når man ser det så svart på hvitt som det her, kan det kanskje være lettere å ta et valg. Jeg velger nr.1! Jeg stoler på hjertet mitt! Kjenner jeg et ekstraslag, stoler jeg fortsatt på hjertet mitt! Hvorfor ikke? Det har aldri sviktet meg før! :)

Lykke til videre! Dette fikser du! :)
Avatar

hei

aug 31 2013 - 15:13
tusen takk for godt skrevet svar !! :)
Veldig logisk det du skriver : )
Har jo bltt redd for å gå turer osv pga dette. Og ikke minst, jeg bare sitter i ro for å unngå og evt få disse ekle slagene. :( /noe som sikkert ikke er sunt.
Til forsiden