Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

dysmorfobi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

dysmorfobi

des 29 2012 - 22:00
Noen som sliter med dysmorfobi her?, det er noe av det jævligste man kan ha - tror jeg. Det er vel den mest ensomme lidelsene man kan ha, det er ikke noe man prater om, og man føler seg til bry for alle fordi man føler at man ikke er pen nok for denne verden. Jeg sliter veldig nå fortiden. Er innlagt på psykiatrisk nå, fordi juletida er så vanskelig å komme seg igjennom. Vil ikke dø, men får ikke til å leve dette livet. Sitter her ensom med vinglasset mitt i kveld, etter en dag fulgt med kroppssjekking til tusen. noen i samme bås?.
Avatar

Hei:)

des 30 2012 - 09:57
Jeg vet ikke hva er det er for noe og hvordan det er å ha den diagnosen. Men sliter del selv i perioder med depresjoner og psykose symp , blir utredes for dette nå. Jeg har vært innlagt på psyk tidligere pga selvmordsforsøk, så jeg vet en del om å være enosom og føle at andre ikke helt forstår mine greier. Bare å sende meg meld om du vil, støtte hverandre på ferden ut av disse psyk lidelsene og etterhvert leve et godt og meningsfylt liv:) klem
Avatar

Hei :)

des 30 2012 - 12:00
Hyggelig at du svarte.Legger deg til, så kanskje vi kan støtte hverandre :). Føler jeg ofte ikke blir forstått. Å være innlagt er vanskelig men også godt synes jeg. Jeg har det veldig bra der jeg er nå. Føler jeg blir tatt på alvor, heldigvis. Men hører om mange som ikke får ordentlig hjelp. Det tok lang tid for meg også å finne de rette personene som kunne og ønsket å hjelpe meg. Hadde vært interessant å høre din historie :-).
Avatar

dysmorfobi

mai 12 2013 - 13:19
Joda kjenner meg igjen.
Jeg er såklart styggere enn den aller styggeste og fatter til tider ikke hvorfor speilet ikke sprekker.....
Andre ganger kan jeg tenke at jeg ser jo bra nok ut. For meg selv. Men for andre nei. Tror det er en lidelse for de å se på meg.
Jeg vet at dette er fordi jeg har elendig selvfølelse og ikke tror at jeg er bra nok som jeg er. Så stygg er jeg jo faktisk i virkeligheten ikke. Og selv de som virkelig er "stygge" har det jo bra så da burde jo jeg også egentlig kunne ha det.

Ønsker deg alt det beste og at du finner ut av det.
Til forsiden