Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

de to verste ukene i mitt liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

de to verste ukene i mitt liv

juni 29 2014 - 19:47
Hei. I skrivende stund så har jeg det helt forferdelig. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Så lang historie men de to ukene hær har vært forferdelig. Kom hjem fra Tyrkia igår og dagen igår var så slitsom. Fikk ikke puste på flyplassen i d hele tatt, så legen kom å de mente jeg skulle bli me t sykehuset men måtte jo rekke flyet så satt på flyet i 5 timer med så me smerter! Fikk såvidt puste.

Tenkte at det skulle bli bedre når jeg kom hjem, men hær sitter jeg med smerter i hjerte, pustevansker, nummenhet i kroppen osv. Jeg puster rolig men jeg føler at jeg ikke får puste. hvis jeg ligger helt i ro og puster så er det som at jeg skal slutte å puste. er så sykt ekkelt! Har bare lyst å skrike men det gjør bare alt værre. Er akkurat som at jeg har en klump i halsen. også føles det ut som jeg ahr sykt mye slim. Klarer såvidt å gå fordi er så sliten og svimmel. Er redd for at det ikke er et angstanfall, siden det er så ille som det er nu. Skal kanskje til psykologen min imorgen men hun blir nok å si at det bare er angsten. Har tatt noen tester før men føler ikke at de gjorde så mange liksom. sjekket bare hjerte litt og tok en blodprøve. Huff, er så lei livet.
Avatar

hei

juni 30 2014 - 01:15
Jeg har mindre flyskrekk en deg. Men jeg kan forstå deg til en viss grad kanskje....
Grusomt hvordan kroppen og sinnet straffer en for at en vil ha det litt gøy?
Å fly ER skremmende...huff...
Men jeg er heldigvis ikke av de som elsker å reise til den andre sida av jordkloden da.
Det verste ved å fly er skrekken og å måtte sitte stille....blir så rastløs.

Du "lander" vel etter hvert....og kommer til hektene igjen....
Angst is a "bitch" :-(
Til forsiden