Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

bipolar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

bipolar

sep 15 2013 - 22:17
Er det noen her inne som er bipolar? Jeg har nettopp fått diagnosen etter 4 år "på tur" . Det er det jeg ser det som ihvertfall...
Avatar

.

sep 16 2013 - 01:48
Jeg har bipolar2. Den er mildere vanlig. Husker ikke helt forskjellene...
Avatar

tror jeg er ...

sep 21 2013 - 13:04
Jeg ble utredet i fjor, og ble påvist angst og depresjon, og muligens bipolar 2. Føler det stemmer bra. Siden da har behandler vært sykemeldt:( ...og da er det ingen andre jeg kan gå til( utrolig!). Er 38 år, jente, sykemeldt for div angst/ depresjon.
Avatar

Bipolar 2

sep 23 2013 - 20:12
Har blitt diagnostisert med Bipolar 2 og et ukjent antall angstlidelser. De lurer på om jeg er schizoaffektiv, men dette er ikke bestemt. Går på Lithium og Lamictal mot bipolar, og det fungerer egentlig veldig bra . Heldigvis. Tok noen år før den endelige diagnosen var fastsatt, men når den kom falt alt på plass. selv om de, som sagt, nå lurer på en ny diagnose. Får ta det som det kommer. På mange måter ser jeg på bipolar som en gave - i de "høye" periodene er jeg utrolig effektiv og kreativ. Får gjort veldig mye. I de dårlige periodene, derimot, får jeg gjort svært lite. Ja - de kommer selv om jeg er medisinert. Men de er så utrolig mye mildere enn før!
Til forsiden