Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

bipolar

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

bipolar

sep 5 2009 - 20:40
Jeg er ei jente på 18 som har bipolar lidelse, jeg har for tiden ingen venner jeg bruker å være sammen med, og da blir jeg ensom. jeg prøver å finne meg venner, men vil helst ha venner som forstår hvordan jeg er...derfor tenkte jeg på noen med bipolar...er det noen andre her som føler det slik?
Avatar

Re: bipolar

sep 7 2009 - 15:04
Hola..
Kan på en måte relatere til det du skriver selv om jeg ikke lider av bipolar selv. Det er nå en gang slik at man gjerne vil prate med likesinnede ettersom det tar litt av problematikken ved samtale bort.

Jeg har merket meg at samtale er lettest med folk i helsevesenet ettersom dem forstår bedre hva jeg snakker om. Jeg vil heller ikke "belaste" venner med mye av det som surrer rundt oppi hodet mitt... Resultatet av det hele ender med at jeg holder meg for meg selv ettersom jeg bare føler meg utilpass med andre.
Til forsiden