Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angstpust i hverdagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angstpust i hverdagen

mai 24 2013 - 18:54
følelsen av å ikke få nok luft, fremkalling av gjesping, ømme brystmuskler etter heftig pusting, behov for å "ta igjen pusten" ved å bøye seg fremover noen ganger, følelsen av et for trangt bryst..

ønsker å komme i kontakt med noen som sliter med det samme :)
Avatar

Hei

mai 24 2013 - 20:02
Kan kjenne meg igjen der, litt tung pust og enkelte ganger kan kjennes litt ut som at nesten slutter eller stopper litt opp med å puste, må trekke pusten og puste ut igjen ett par ganger så går det bedre, akkurat som at får igang systemet igjen hvis jeg kan kalle det det.
Avatar

...

mai 25 2013 - 00:48
Har opplevd dette litt selv... Tror det har mye med måten en puster på. Hvis man puster "høyt oppe" i brystkassen framkaller man faktisk gjesping. Det er viktig at pusten kommer ned i "magen", men uten å anstrenge og kontrollere pustingen for mye... Men dere vet sikkert mye av dette... Dette er hvertfall noe jeg har lært/skjønt selv. Man blir dessuten ofte stiv og øm i brystkassen (og øvre rygg) av denne "spente" pustemåten ... :)
Avatar

pust du lever

mai 25 2013 - 21:08
Har selv slitt med angspust. Ett råd: pust inn og tell sakte til tre. Pust ut og tell til fem slik at du tömmer lungene litt mer enn da du pustet inn. Jeg bestemmer ikke alt i livet mitt men jeg bestemmer over pusten min. Puster man litt dypt og mye kann det suse litt i öra,men det er ikke farlig. Hjertet kan også oppföre seg litt rart men det stopper ikke. I disse dager er det 2 år siden jeg ble lagt inn på psykiatrisk sykehus med psykose. Tirsdag kjöpte jeg meg ny bil, mandag begynner jeg i ny jobb. Det har vert en kamp men nå har jeg det bra. Hvis dere blar i arkivet på forumet så har jeg tre artikler den 28 feb.
10 og 11 mars dette år som er mer detaljert under rubrikken angst i forumet. Be om hjelp. Snakk med fastlegen, bytt om så nödvendig. Snakk med näre venner. Stå på for deg selv.
Til forsiden