Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angsten som tar overhånd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angsten som tar overhånd

mars 12 2011 - 12:47
Jeg sliter utrolig med angst, har alltid gjort det. det har vært veldig mildt og greit noen ganger, men nå er den på vei igjen. Jeg har nylig truffet mannen i mitt liv, alt bra. Men jeg har og tatt noen veldig gale valg i livet en gang i tiden, som gjør meg til en gjeldsslave... dette må jeg fortelle han, jeg kan ikke flytte inn uten at han vet at jeg så langt nede. Jeg har prøvd å få et lån flere steder så jeg kan betale ned alle smålånene og gjøre opp for meg, men det er ingen som vil låne meg 300 000 siden jeg har anmerkning på meg. Jeg vil så gjerne fikse opp i dette, men det er helt umulig. Jeg gråter meg i søvne hver natt, gråter i dusjen, gråter om morgenen. Alt er blitt bare trist og grått for min del, i en tid der jeg skal være lykkelig. Jeg har endelig møtt han som jeg vil dele resten av livet med, jeg har faktisk en grunn til å være lykkelig men ser ikke noe godt idet. Jeg har alltid slitt med elvmordstanker, men siste 4 mnd har jeg ikke tenkt på det en eneste gang. nå kommer tankene tilbake, for nå er det alvorlig mellom han og meg. snart må han vite alt. Kan noen være så snill å enten fortelle meg hvordan jeg skal si det til han,eller hvordan jeg kan få løst opp i gjelden min fort.
Avatar

Re: angsten som tar overhånd

mars 12 2011 - 13:10
Tror ikke det finnes noen quick-fix når man har malt seg inn i et hjørne. En må nok bare vente til det tørker og så gå ut eller gå over og lage spor.
Dem sier at ærlighet varer lengst og det er nok lurt å spille med åpne kort om en slik ting. Det vil uansett komme for en dag og det er bedre om det kommer fra rette person og ikke som en bombe fra annet hold. Akkurat hvordan du skal si det vet du bedre enn noen andre fordi dette handler om deg selv og forholdet til denne fyren. Det finnes for mange variabler til at man kan sette seg inn i dette.
Det vil jo også være en ting som presser ekstra på for din egen del og dette vil løse seg opp etterhvert. Tror du må slappe litt av med dette og kikke etter en løsning i den nåværende situasjonen. Kan hende du ser lån som en løsning men det eneste du gjør da er å flytte problemer. Det blir litt annerledes men det er mye det samme. Jeg kjenner ikke detaljer i din situasjon men det finnes alltid ting man kan gjøre om man gjør en innsats. Om du forteller hele historien til typen din så kan det hende du får support der også til dette.
Avatar

Re: angsten som tar overhånd

mars 12 2011 - 13:12
Hva gjelder angsten så er det nyttig å lære seg mer om hva angst er og hvorfor den oppstår. Om man ikke sitter på noe kunnskap får man angst for det å ha angst og man havner fort utfor en bratt bakke der det er hardt å komme seg opp igjen.
Det finnes mye bra på nett du kan lese for å bedre forståelsen. Det kan også hjelpe å lese andres erfaringer men en må være litt forsiktig her fordi en søken ut i dette miljøet kan føre til depresjoner.
Avatar

Re: angsten som tar overhånd

mars 12 2011 - 13:22
Hei Jonny.
Takk for svar. Jeg vet jeg burde snakke med han, men hver gang jeg har bestemt meg for det så blir jeg helt ødelagt, jeg må kaste opp, jeg får anfall hver gang jeg vil si det.
Jeg prøver å betale tilbake, men jeg kommer ingen vei. jeg har til og med tatt meg en jobb nummer to for å få det til, men det er så mye renter overalt, jeg sitter og betaler småpenger i forhold til det som er. Jeg prøvde å lese om angst forbundet med økonmiske problemer, og da kom det opp en hel del historier der par gjør det slutt pga av slikt. da ble jeg bare verre. Jeg vet det er å forskyve problemet å ta et opp et større lån, men det jo ikke en løning uansett for det får jeg jo ikke...
Avatar

Re: angsten som tar overhånd

mars 12 2011 - 13:39
Hei

Du er nødt til å si det, og så får det bare bære eller briste, mener nå jeg. Forlater han deg på grunn av det, så er han uansett ikke noe mannen i ditt liv ! Hardt, men sant. :)
Til forsiden