Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angstanfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angstanfall

aug 11 2011 - 20:49
hei

jeg sliter en del med angstanfall.. jeg begynner hyperventilere, sjelve,ser syner, hører stemmer, kaldsvetter. og i verstefall blokkerer meg fra ting rundt meg og går inn i min egen verden..

Jeg får det OFTE:. jeg får det når jeg går ut blandt mange folk, når noe er skummelt, opplevd noe, hørt noe eller noe.. Det kan komme av alt engetlig. fordi jeg hele tiden er usikker..

Noen forslag på hva jeg gjør? og er det farlig og evt sove etter ett anfall? jeg blir så sliten.. innimellom kan det være i to timer eller noe.. jeg blir kjempe sliten.. og er så lei av anfallene.. men vet ikke hvordan takle de :/ klarer ikke presse meg selv lengre!

Før vennina mi tok livet ifjor brukte jeg sendte hun melding eller noe så roet hun meg ned.. da var det ikke slik. og ikke så ofte.. og jeg pressa meg litt mer og mer. men nå klarer jeg ikke :S

Hva gjør jeg?
Avatar

Re: angstanfall

aug 22 2011 - 19:11
hei,angstannfall er totalt ufarlige min venn:),det som skjer at du får adrennalin i kroppen din,det er derfor det er ubehagelig.men gå en liten tur hjelper deg med og brenne opp adrennalinet,en veldig varm dusj er også fint:).sett gjerne på musikk,tv eller noe annet som kan distrahere deg.men viktigst.gå tur,litt fort,helt normalt og bli sliten etter annfall.bare sove etterpå:).må tilegge at det høres ut som sosial angst eller agorafobi,les om disse 2 evnene.det kan hjelpe deg svært mye:).lykke til:)
Avatar

Re: angstanfall

aug 23 2011 - 16:30
Takk for svar! jeg skal prøve

har bare tendenser til og blokkere meg totalt.. og det eneste som står i hodet mitt er at jeg skal ta livet.. jeg blir helt gal.. :/ og jeg slår rundt meg og sånt. men jeg vil ikke være slem :( Og får dårlig samvittighet for alt og alle etterpå.. fordi jeg blir sånn :/
Avatar

Re: angstanfall

aug 26 2011 - 02:49
Jeg tror jeg også har angstanfall.. Eller som jeg har søkt meg frem på Internett :"panikk angst anfall". Jeg skjenner meg så utrolig godt igjen i hva du skriver. For meg kommer det når som helst, der føles ut som jeg blir stresset, sliter med å puste og tankene mine føles ut som blir slått på repeat i hodet mitt.. Jeg klarer ikke tenke klart, og blir da selvfølgelig redd som gjør det værre.. Jeg sendte en lege en melding, og han svarte med at når anfallene kommer, så er det ikke noe som kan gjøres for å stoppe det, man må bare legge seg ned, puste rolig og vite at jo mer roliig man holder seg jo fortere går det over. Han lærte meg også en puste teknikk som går ut på t man trekker pusten rolig inn, holder den inne i 3-4 sekunder og puster rolig ut igjen. Dette har hjulpet masse for meg, og du burde prøve det neste gang det skjer. Det bør kalt panikk angst anfall fordi man blir så stresset og redd av det som skjer at man kan få angst av det.. Jeg håper jeg var til noe help :) Prøv pustemetoden og lær deg å kontrollere det så får du det mye lettere!
Avatar

Re: angstanfall

aug 26 2011 - 15:13
takk, skal prøve
Til forsiden