Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst og kroppslige symtom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angst og kroppslige symtom

jan 21 2013 - 20:45
Hei
har sterk angst pga mye stress i en periode. Har en tendens til å tenke negativt og havner i en spiral av rare tanker. Det ender som regel med angstanfall,og da har jeg det gående en stund. Nå er det helt forferdelig,har så mange kroppslige symtom jeg tenker det ikke er mulig. kroppen reagrere så sterkt på angsten. føler hele høyre side er svakere,musklene dirrer,og får slike plutsilige anfall med tristhet og kroppsmerte. Er depreimert også for tiden. Er det andre som sliter med sterke kroppslige symtom,selv om jeg ikke har angst hele tiden kjenner jeg symtomene der. Frykter andre sykdommer. Har helseangst,og tror alle symtomene er noe galt, Har problemer med å tro at alt er angst! Trenger å høre andre historier.
Avatar

Hei

jan 24 2013 - 11:45
Kjenner meg godt igjen i det du beskriver ja. Angsten begynner gjerne med en lettere uro, for så å eskalere, og deretter mer eller mindre ende med panikk. Jeg kjenner et symptom, som jeg ofte tror er noe farlig, og så kommer angsten for fullt:( Og når angsten er der, så forsterker det igjen de symptomene man har. Det blir en ond sirkel. Det er ekstremt slitsomt å ha det slik, men det hjelper å prate med noen, gjerne en lege. Ellers hjelper det å prate med noen andre man stoler på. Det er godt å gråte og få ut den psykiske smerten som sitter der som en hard klump, synes jeg.
Avatar

Hallo :-)

jan 24 2013 - 20:58
Jeg sliter også med helseangst i tillegg i generalisert angst. Mot helseangsten har jeg hatt god hjelp i å lese boka 'Livet er et usikkert prosjekt', skrevet av Ingvard Wilhelmsen som driver hypokonderklinikken i Bergen. Stå på!
Til forsiden