Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst - fysiske symptomer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: angst - fysiske symptomer?

juni 12 2015 - 00:19
Var selv på jobb da jeg plutselig ble sliten, følte meg utmattet, måtte sette meg ned, fikk en svak stråling i venstre hånd og en slags svie i brystet. Fikk så et anfall som føltes som om jeg skulle få hjertesvikt eller lignende. Hadde høy puls og klarte ikke å roe meg selv ned.
Jeg var såppas heldig at jeg møtte på en lege på veg til sykehuset som klarte å roe meg ned hvor jeg var helt hysterisk.
Da jeg kom til sykehuset tok de EKG og røntgen og blodprøver av meg med et resultat av at alt var bra..
Alikavell så får jeg igjen dette de kaller for et "angstanfall" kanskje 1 gang pr 3.dag som oftest etter jeg har vært å trent eller vært sliten. (trener ganske mye). Heldigvis klarer jeg som oftest å kontrollere dette anfallet ved en metode jeg lærte av legen min som jeg tror alle her kan ha nytte av. Denne metoden hjelper deg til å roe deg ned når du kjenner du begynner å få dette anfallet.
Det du skal gjøre er å blåse kraftig inn luft til lungene, holde pusten i 15 sekunder, for deretter å puste ut igjen i 15 sek. Og sånn holder du på opp i 4 minutter, men det bruker å gi seg ganske mye tidligere. Dette hjelper greit mot angst følelsen men ikke så mye mer. kjenner fortsatt smerter i bryst og hånd.
Håper det hjelper :)
Avatar

Såå kvalm

juni 12 2015 - 01:21
Beklager at jeg masse igjen mn jeg må forhøre meg.. Jeg er så utrolig kvalm, det sitter i magesekken pg de føles ut som jeg må kaste opp mn gjør dt ikke.. Det er helt forferdelig og angsten blir enda sterkere av at jeg er så kvalm.. Er helt grusomt.. Noen andre som blir helt sykt kvalme, ? Er så intenst og blir nesten klaustrofobisk.. Ligger og rister,, vet ikke hva jeg skal gjøre, vil bare at det skal gå over,.

Avatar

Jepp

juni 12 2015 - 07:41
Ganske vanlig med kvalme pga. angst... Men viss dette er noe som har kommet plutselig og du ikke har hatt antydning til kvalme før er det jo ikke umulig at omgangssyken er på vei, eller matforgiftning eller andre sykdommer. Jeg var ekstremt mye kvalm helt til jeg skjønte at det hadde sammenheng med angsten, da gav det seg ganske kjappt.
Avatar

Selt sliti

juli 21 2016 - 05:06
Slet selv mye med angst en periode i fjor etter jeg vraka bilen i 70km/t, men det som hjalp meg UTROLIG mye var at jeg klarte å begynne å tenke som det her:

Er man deprimert så lever man i fortiden, har man angst lever man i fremtiden (bekymringer), er man i fred med seg selv så lever man i nåtiden
Avatar

Pustevansker og svimmelhet følelse av for lite oksygen

feb 17 2022 - 01:58
Jeg er en ungdom på 16 år, har hele livet vert overfølsom for diverse ting å saker om døden og sykdommer, men de siste to månedene har noe endret livet mitt fullstendig, jeg sliter konstant med pusten, føles tungt ut og noen ganger så føles lungene mine lammet, jeg er svimmel nesten 24/7 og føler jeg for får lite oksygen, legene sier det er angst og vi har skjellet meg for alt, noe tips for å ikke gi opp, dette har gjort meg veldig deprimert:/
Avatar

Re: angst - fysiske symptomer?

jan 4 2023 - 14:20
Reseptfri antidepressiva - https://tonzes.com/deprno.htm
Jeg har brukt Restilen i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Restilen helt fantastisk. Restilen sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.​​​​​​​
Til forsiden