Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst for kreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angst for kreft

jan 23 2022 - 08:34
hei
jeg har tidligere vært røyker,men sluttet for 15 år siden,har i det siste hatt irritasjon i lungene når jeg puster inn.tenker selvsagt at jeg har en alvorlig sykdom.var å tok ct av lungene for 2 dager siden,går i redsel for å venter på svar.har i tilegg nå fått en klumpfølelse i halsen/svelget samt veldig stram brystmuskulator,har noen hatt noe av dette? kan det være angsrelatert? takker for komentarer
Avatar

...

jan 27 2022 - 22:35
Hei, angst for kreft kan jeg relatere meg til! Skummel sykdom som ingen vil ha... men husk at de fleste ting vi bekymrer oss for, aldri skjer... undersøkelsen din er sikkert helt fin! Prøv å tenke at du er frisk til det motsatte er bevist :)

Ja, klump i halsen og smerter i brystet/stram brystmuskulatur får jeg stadig om jeg har gått med kraftig angst og tankekjør. Dette er klassiske symptomer på angst, og har trolig ingenting med lungene dine å gjøre. Mye angst kan også gi vansker med pust, svimmelhet osv... så prøv å ikke få panikk om flere ting dukker opp. Angsten gjør mye rart med kroppen, men gir oss heldigvis ikke kreft :)
Til forsiden