Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst for følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angst for følelser

mars 24 2011 - 21:14
jeg har fått høre at jeg har fobisk angst for følelser-
noen som har det? og som kjenner seg igjen i det?
hva vil det si?
Avatar

Re: angst for følelser

mars 24 2011 - 21:16
hva er det det betyr da..?
sliter veldig med og ha føleser og bryr meg ikke om noe da jeg er redd for hva det skal bety for andre, så har stengt alt av føleser av og tør ikke vise noe som helst igrunnen..

Så kan vær jeg har det om det er noe i den duren det er..
Avatar

Re: angst for følelser

mars 24 2011 - 21:55
Det er en latent sosial norm som sier at det ikke er greit å ha/vise følelser. Denne setter seg i hodet og gjør at man setter opp et forsvar mot følelsene og man benytter seg av kognisjon for å overstyre dette. Det blir en enorm kollisjon i hodet og over tid brytes verdenen man skaper sammen og man slutter å fungere som man skal.

Det beste er å tørre å kjenne litt på sine egne følelser og få litt mer kontakt med seg selv. Det kan være skremmende om man har samlet opp over tid men det er ikke noe farlig siden det til slutt er en utforskelse av seg selv.
Avatar

Re: angst for følelser

april 11 2011 - 21:43
Kjære alle som sliter med angst og følelser!Jeg tror du og mange har glemt din eneste og viktigste oppgave som er;Menneskene i felleskap haransvaret for alle andre arter og alt liv skal formere og utvikle seg under de beste forutsetninger.DEt er ditt ansvar å sørge for at ditt liv og alle i din nærmeste omkrets har det så bra som mulig.TA ansvar for tankene dine,GODTA ikke forstå at det er du som bestemmmer.Det er tankene dine som bestemmer hvordan livet utvikles,det er tankene til alle i fellesskap som bestemmer hvordan jordas framtid utviles.
Avatar

Re: angst for følelser

april 14 2011 - 23:42
Jeg kjenner meg vel litt igjen i det, men jeg har aldri tenkt på det på den måten, at det er en angst for følelser. Men det kan vel være noe i det. Jeg har tenkt på hvordan jeg var da jeg var yngre, at jeg en eller annen gang fikk for meg at jeg skulle ha kontroll på livet mitt og de rundt meg. Jeg ble ekstremt selvbevisst. Noe som gjorde at jeg konstant gikk rundt og var nervøs, og stengte for følelser. Det sitter litt igjen fortsatt. Vanskelig å forandre på sånne mønstre som har satt seg i kroppen og hjernen.
Til forsiden