Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

angst? ? diabetes?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

angst? ? diabetes?

okt 19 2013 - 11:33
Får ikke ut av hodet en tanke at jeg kan ha diabetes. .. har innimellom en rar følese i kroppen, føler meg liksom at jeg skjelver innvendig en rar følelse, gjerne litt kraftløs i armene. Varer ca ett kvarter.har det ikke så ofte, kan gå uker mellom hver gang..kan dette være eg sympton på diabetes? ? Burde jeg ikke ha oftere symptomer da? Var hos legen i går , hun trodde det var psykisk. Og ikke diabetes. Men skal måle blodsukker om 14 dager. Men har lest på nett omm blodsukker fall, og er livredd det kan være det .må vel kanskje nevne at jeg har sykdomsangst.noen som kan hjelpe meg med svar:-) hilsen lillemor.
Avatar

hei

okt 19 2013 - 14:28
Diabetes er ikke farlig :) bare få det du trenger av legen, så kan du leve helt normalt igjen.. ta en sjekk så slipper du tenke på dette mer.
Avatar

Hei.

okt 20 2013 - 19:23
Om du ikke har lagt merke til krafig tørste og går mye på do og tisser så tror jeg ikke du skal bekymre deg. Det er noen av de typiske og første symptomene som kommer opp. Du kan drikke mye vann men likevell være tørst etterpå, og går veldig mye på do.

God bedring og håper du blir bedre :-)
Avatar

redd

okt 21 2013 - 04:01
Hei og takk for svar.
Hsr ikke merket noe tørste, eller ofte tissing:-)
Til forsiden