Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

aldri helt trygg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

aldri helt trygg

juni 27 2021 - 22:41
hei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne, men for litt over et halvt år siden slo jeg opp med min nå eks, som var både mentalt og fysisk voldelig. jeg har hatt en mistanke med at jeg har hatt angst i mange år før jeg traff han og etter å ha vert med han i 4 år har det bare blitt verre.
jeg ønsker ikke å gå i detalj om hva han gjorde mot meg. fordi det er ganske grafisk og jeg vet ikke om jeg klarer å skrive det ned. men vis jeg ikke hadde dratt når jeg gjorde hadde han enten tatt livet mitt selv, eller drevet meg til å ta mitt eget.
men grunnen til at jeg skriver her av den grunnen til at selv om jeg vet jeg er trygg. jeg vet jeg har mennesker rundt meg som vil hjelpe og jeg vet det er ingen som vil gjøre meg noe vondt nå.
men jeg sover sjeldent. spiser ikke. sliter med å motivere meg selv til de enkleste ting som for eksempel å rydde hjemme. det eneste som motiverer meg er min sønn som jeg selvsagt har med eksen. .
poenget er at jeg føler meg ikke trygg. ikke i eget selskap. ikke hos familie eller venner og innimellom ikke med sønnen min.
det er slitsomt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre,
jeg har vurdert terapi, men det er penger jeg ikke har.
Avatar

Vanskelig

juni 28 2021 - 11:26
Dette høres veldig vanskelig ut. Jeg tenker på din sønn. Er han beskyttet? Jeg ville snskket med fastlegen slik at han kan henvise deg videre og at du kan få hjelp. Skulle sendt deg styrke, men ikke
Lett å takle alene.
Til forsiden