Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft og innleggelse. Hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft og innleggelse. Hjelp?

jan 13 2021 - 18:42
Hei. Jeg har slitt med alvorlig panikk angst de siste månedene. Jeg har nå gått på zoloft i en uke uten noen bedring, har bare blitt ekstremt deprimert itillegg. Ligger bare i sengen hele dagen og spiser sobril. (kun 5 mg 3xdaglig etter overlegen sin anbefaling) men jeg føler det så håpløst at jeg har bedt om vurdering for akutt innleggelse i morgen. Problemet er at jeg er redd for at hvis jeg først legger meg inn vil jeg utvikle angst for å dra hjem igjen? Har noen positive erfaringer med dps innleggelse? Eller noen som faktisk har fått hjelp av zoloft selvom det var tøft i starten? Jeg føler meg så alene og redd.
Avatar

Re: Zoloft og innleggelse. Hjelp?

jan 16 2021 - 01:24
Hei! Føler med deg! Husk at man ofte kan føle seg litt dårligare før man begynner å føle seg bedre! Heilt vanlig med bivirkninger dei første vekene, men etter 4 veker tenker eg at du vil kjenne bedring. Husker at eg vart litt nedstemt og urolig dei første vekene etter eg startet på antidepressive, pluss enda sterkare angst! Men heldigvis snudde det, og vart gradvis bedre! Berre ha trua :-) Lykke til :-) Prøv å tving deg ut i å går en tur i frisk luft, hjelper mykje på psyka :-)
Til forsiden