Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft og farlige bivirkninger??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft og farlige bivirkninger??

mai 24 2019 - 19:31
Jeg begynte for 3 dager siden å bruke 25mg Zoloft pga OCD. Skal etter planen trappe opp til 100mg, og kanskje videre til 200mg. Jeg har lest vedlegget der det også står om bivirkninger, og det er så skremmende at jeg får sterk angst og uro for å bruke denne medisinen. Er det noen av dere som har noe positivt å si om Zoloft, slik at jeg likevel kan fortsette å trappe opp? Hadde vært fint om Zoloft kunne hjelpe mot angsten, men er redd for at det er et usikkert eksperiment.
Avatar

Re: Zoloft og farlige bivirkninger??

mai 24 2019 - 20:49
Hei! I min erfaring er Zoloft blant de mildeste antidepressiva jeg har brukt, når det gjelder bivirkninger. Så jeg trur du er trygg.
Avatar

Re: Zoloft og farlige bivirkninger??

mai 24 2019 - 21:13
At du går mer angst og uro slik du beskriver er helt vanlig i starten. Den vil bli gradvis svakere og sannsynligvis helt borte. Definitivt verdt å fortsette, selv om du har det vondt akkurat nå. Gevinsten kommer!
Avatar

Re: Zoloft og farlige bivirkninger??

mai 25 2019 - 12:23
Jeg er i dag på fjerde dagen med Zoloft, og økte dosen til 50mg. Litt etterpå fikk jeg et migreneanfall, og det er over ett år siden sist jeg hadde migrene. Nå ser jeg at en av bivirkningene av å bruke Zoloft er migrene, så dette er ikke kjekt. Migrene var jeg mye plaget med tidligere, så det er ikke noe jeg ønsker som en bivirkning. Jeg har migrenemedisin ( Triptaner) og det er en uheldig kombinasjon med Zoloft har jeg lest.
Avatar

Re: Zoloft og farlige bivirkninger??

mai 25 2019 - 14:28
4-6 dagen kan være de verste, så hold ut. Det er verdt det etterhvert. Når det gjelder interaksjon med migrenemedisinen din, så skal legen din vite om dette er en heldig kombinasjon eller ikke. Ring legen på mandag og spør.
Til forsiden