Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft erfaringer?

okt 21 2013 - 21:08
Hei

Har tidligere vært rusmisbruker og er nå 100% rusfri. Sliter noe helt vanvittig med panikk angst og angst for at noe er gale med hjertet selvom jeg har hatt en haug med utredninger som sier at hjertet er fint. Hodet klarer på en måte ikke å skjønne at alt er fint med det. Etter 11 mnd i behandling har jeg endelig begynt å få skikkelig hjelp etter å ha skiftet fastlege, psykiater og psykolg.

Har nå fått Zoloft.

Noen erfaringer?

Har gått på det i 4 dager nå og føler igrunn pannikk angsten blir verre og en følelse av at jeg er helt tom i hodet.

Er dette normalt?

Avatar

Hei!

okt 22 2013 - 01:50
Jeg har også akkurat begynt på Zoloft. Har masse bivirkninger og angsten føles sterkere hos meg. Jeg har brukt Zoloft tidligere og har hatt god erfaring med det (på langt sikt)
Avatar

Hei

okt 22 2013 - 16:04
Jeg tar også Zoloft!. Har tatt det nå i snart 4 år, tror jeg.
Jeg tar den mot angst og depresjon.

Dere sier at dere har fått sterkere bi-virkninger..Da lurer jeg på hva det kan komme av?. Selv tar jeg en middels-dose hver kveld. Max. dose er
jo 200mg..den tror jeg er altfor høy, men vet ikke om dere har en høy dose?.

Ang. bi-virkningene; Første gangen jeg opplevde sterke bi-virkninger var når jeg spiste svart sjokolade og i tillegg litt melkesjokolade..etter dette gikk jeg å la meg og midt på natta fikk jeg angst..hjertet banket raskere, jeg svetta på hendene...jeg ble kjempe overraska og redd samtidig. Hadde jo aldri opplevd noe sånt før!.
Jeg ble ufrivillig anspent i nakken og begynte å skjelve i hele kroppen.
HELDIGVIS, siden jeg bor med foreldrene mine, så fikk jeg øyeblikkelig hjelp. De roet meg ned med litt masasje i nakken og skuldrene..jeg drakk to kopper med kamomille-te og sakte men sikkert gikk skjelvingen over.

Det jeg kan anbefale er ikke drikk kaffe, svart sjokolade eller vanlig melke-sjokolade et par timer før dere legger dere, fordi det er dokumentert at kaffe og sjokolade inneholder coffein..noe som gjør at man holder seg våken, aktiv og stressa..da blir denne kombinasjonen SAMMEN MED antidepressiven ZOLOFT en VELDIG dårlig kombinasjon.
Håper dette hjalp noe...Hilsen, "caroline33".
Avatar

Hei igjen.

okt 22 2013 - 20:10
Tusen takk for et flott svar!

jeg har begynt på 25 mg og skal øke til 50 mg i morgen. Så det er jo ikke de store dosene derfor jeg ble litt skremt over de kraftige angstanfallene jeg får. Men kanskje det og blir bedre når jeg får økt dosen?
Håper iallefall det blir bedre når det har gått 2-3 uker.. om jeg holder ut så lenge..
Avatar

Virket det?

april 15 2014 - 00:42
Hei bergenser89!

Leste innlegget ditt etter googling av "zoloft erfaring". Begynte på det for fire dager siden, og er overarrasket over bivirkningene, selv om jeg bare går på 25 mg inntil videre. Skal øke til 50 når det har gått en uke. Hvordan gikk for deg? Ble det bedre etterhvert? Klarte du å fortsette? Jeg begynner nesten å lure på om jeg skal slutte. Sliter med å få i meg mat, og klarer ikke "jobbe vekk" angsten slik som før. Det virker liksom ikke som om det er jeg som styrer lenger, selv om det kan være deilig å være litt mer "stabil" følelsesmessig. Får på en måte en ro som ikke har vært der før. Men det er mye jeg ikke klarer å sortere ut siden det er så tidlig. Så jeg bare lurer på hvordan det går for deg et halvt etter at du begynte?
Avatar

..

april 15 2014 - 01:58
Heisann Skogstrollet90

Jeg gikk på zoloft i 3-4 uker og den forverret jo angsten betydelig. Begynte på 25 og økte til 50mg etter 2 uker ca. Jeg måtte bare slutte etter at jeg hadde nesten alt av bivirkninger man kan få...

Men det er mulig at på bare de 4 ukene jeg gikk på dem at mye av det jeg slet med (panikkangst) gikk over. I dag er jeg ganske fin og sliter kun med angsten om jeg har drukket alkohol dagen før..

Bare å sende meg en melding om det er noe du lurer på :)
Avatar

2 uker på zoloft

mai 26 2014 - 11:32
Jeg har brukt zoloft i 2 uker nå, og de første dagene merket jeg ingenting. Dag 5 var det mer stille i hodet ved leggetid, men jeg fikk ikke sove. i går følte jeg meg svært slapp og apatisk. Måtte tvinge frem ord når jeg ble snakket til, gikk litt autopilot liksom. Idag er hodet kjapperet, men den indre uroen også sterkere. Håper det går seg til.....
Til forsiden