Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Zoloft - doseøkning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Zoloft - doseøkning

feb 18 2019 - 19:43
For tre dager siden økte jeg dosen fra 25mg til 50 mg, og nå har angsten blitt enda verre. Er rastløs, våkner på natta med panikk, får ikke sove igjen, får ikke puste, føler meg ruset, føler meg som en zombie. Er jeg helt unormal, eller hva skjer? Er det sånt som kan skje når en øker dosen? Noen med erfaring? Plz, er litt sånn desperat.
Avatar

Hei

mars 16 2019 - 02:27
Jeg tenker at du bør prate med fastlegen din.jeg har ikke erfaring med zoloft jeg bruker stesolid men kanskje dosen er for høy for deg.det er viktig at du prater med legen for slik skal du ikke ha det.
Avatar

Angst som bivirkning

mars 20 2019 - 05:07
Hei! Jeg forstår godt din fortvilelse. Jeg har samme erfaring fra flere anti dep. Da jeg gikk på Aurorix fikk jeg kraftig panikkangst. Aldri hatt det hverken før eller siden, anfallene forsvant da jeg seponerte , og har ikke vist seg etterpå. Da jeg forøkte å øke dose på Aurorix kom panikkangsten helt ut av kontroll. Opplevde også dårligere søvn og uro. Uro, hjertebank, « vanlig « angst og søvnvansker opplevde jeg også på wellbutrin, Cipralex , Cipramil.
For meg var panikkangsten på Aurorix vedvarende i hele behandlingsforløpet ( 2-3 år). Er Remeron noe som kan være aktuelt å forsøke for deg? Jeg bruker 7,5 el 15 mg som «sovemedisin» v behov . Har forsøkt denne som anti dep for mange år siden, og jeg opplevde at den ikke var fullt så «aktiverende « som andre anti dep.
Avatar

Re: Zoloft - doseøkning

mars 20 2019 - 05:20
Når det gjelder anti dep, kan det være at du responderer dårlig på det ( mye bivirkninger og lite effekt )? Ikke alle har effekt av det, og mange får flere plager enn de allerede hadde, el forsterkede plager.
Jeg har blandet PF m tilbakevendende depressive perioder. Mange m PF har lite uttelling og mye bivirkninger på anti dep. Jeg stod på maks dose Lamictal, både med og uten anti dep i tillegg, uten at dette forebygget depresjonene. Det er belastningen av å leve m PF som er utløsende for mine depresjoner, derfor skal jeg nå jobbe m mentaliseringsterapi.
Den anti dep jeg synes «ikke var så verst», er Brintellix ( 5 mg). Fikk ikke angst på den, selv om jeg fikk dårligere søvn og mer uro.
Mange kombinerer Lamictal m anti dep m stort hell. Lamictal stabiliserer stemninger, men gjør deg ikke avflatet som antidep kan gjøre. Men også på denne fikk jeg noe økt uro og forstyrret søvn.
Nå har jeg seponert alt av medisin og vært uten flere uker. For meg er ikke medisiner det som hjelper, åpenbart.
Ønsker deg lykke til !
Til forsiden