Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Wellbutrin, Fontex eller noe annet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Wellbutrin, Fontex eller noe annet?

feb 26 2019 - 09:20
Hvilke erfaringer har dere med antidepressiva? Da tenker jeg på om det finnes noen medisin som tar det verste av depresjonen, men som også kan ha en effekt på angsten (primært generalisert angst). Jeg har prøvd ut veldig mange antidepressiva, men har erfart at få har hjulpet meg for depresjon, og absolutt ingen har hatt noen effekt på angst. Jeg har stått på Fontex i mange år. Den har delvis hjulpet på depresjon. Nå prøver jeg ut Wellbutrin. Er spent på om den kan ha noen effekt også på angsten. Har erfart at det eneste som hjelper på angsten er B-preparater, men de er vanedannende og en bør helst ikke stå på de over lengre tid. Noen som vil dele sine erfaringer?
Avatar

Hei

feb 26 2019 - 11:09
Merker også at B-preparater er det som gir best effekt.
Antidepressiva gjør meg mindre lei meg, mindre sint, men også mindre glad, om det gir mening. Blir så zombie. Som om det legges lokk på alle følelser, og man bare går rundt med en nøytral ikke følelse.
Synes også kroppen blir så ødelagt av antidepressiva. Mistet muskelmasse. Og ble slaskete i kroppen. Nedsatt libido.

Det kurerte hvertfall ikke selve problemet.

Mot angst bruker jeg nå meditasjon. ‘Wheel of attention’. Har du prøvd det? Synes det hjelper litt. Tar fram hjulet i mitt indre så fort jeg føler angsten komme.
Blir i bedre humør

Men orker ikke piller mer.
Avatar

Hei

feb 27 2019 - 13:57
Hei.
Tusen takk for svar. Ja, føler også at antidepressiva på en måte flater meg ut. De tar de dypeste dalene, men føler heller ikke noen glede over ting lengre. Er på en måte likegyldig til det meste. Føler meg også som en «zoombie». Kjennes ut som jeg har bomull i hodet. Bedre blir det ikke av Truxal som jeg tar for søvnen. Våkner om morgenen med pløsete ansikt, svimmel og jævlig. Men om jeg ikke tar medisinen får jeg ikke sove.
Har fått tips om å bruke meditasjon. Kanskje jeg skal forsøke det. Har aldri prøvd ut det. Skader ikke å prøve i hvert fall. Har en del meditasjonsmusikk som jeg ofte hører på. Det får meg til å roe meg.
Skulle ønske jeg kunne kvitte meg med disse kjemikalene. Kun ta Omega 3 og multivitaminer. Håper jeg kommer dit en dag.
Til forsiden