Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vondt i magen - angst eller noe alvorlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vondt i magen - angst eller noe alvorlig

sep 21 2019 - 16:43
Hei.

I de siste 2 ukene så har jeg hatt veldig mye vondt i magen. Det er akkurat som en klump som driver å forflytter seg hele tiden. Jeg blir veldig lett oppblåst, har lite matlyst og kjenne at magen bli veldig hard etter at jeg har spist. Jeg har som regel ikke noen veldig vonde episoder men det er alltid et ubehag en plass. Som oftes så sitter denne «klumpen» øverst i magen på alle plasser, i midten, til venstre og til høyre. Er det noen andre som har opplevd noe lignende? Er det noe jeg burde sjekke opp i eller er det bare angsten som spiller meg et puss?

Dette et noe jeg stresser mye over hver dag så setter stor pris på innspill :)
Avatar

Hei

sep 22 2019 - 05:43
Har du vært og pratet med fastlegen.mest sansynlig er det angst men hvis du ikke har vært hos fastlegen og sjekket så bør du gjøre det først og sier legen det er angst så bør du roe deg ned med det og prate med legen om hvordan du skal takle det.det er lurt å ta kontakt med fastlegen og finne ut av dette.
Avatar

Re: Vondt i magen - angst eller noe alvorlig

sep 22 2019 - 22:25
Kan være mellomgulvsbrokk. Det er som regel noe man kan gjøre noe med.
Til forsiden