Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vondt i hele kroppen hver dag, trøtt, sliten og depressiv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vondt i hele kroppen hver dag, trøtt, sliten og depressiv

juli 19 2017 - 17:56
Hei! Flere som har det som meg? Har konstant vondt i kroppen, har 0 energi og føler meg svimmel hele tiden. Har bare energi til å ligge på sofaen eller ligge i sengen. Sliter mye med indre uro og tenker på mye rart. Får ikke sove om nettene...Har panikkangst og generell angstlidelse. Gikk på Fluoxetin før, men har sluttet pga bivirkninger som likegyldighet og humørsvingninger. Fikk Sobril av legen i dag, men har enda ikke turt å ta dem. Noen som har erfaringer? Håper de kan få meg til å slappe av når jeg har det som verst og nyte livet med ungene mine!
Avatar

Re: Vondt i hele kroppen hver dag, trøtt, sliten og depressiv

juli 20 2017 - 12:54
Hei! Kjenner meg godt igjen i det du beskriver. Har ikke så mye smerter men det andre er som å lese om min egen hverdag. Har også fått sobril men har fått mange advarsler om å ikke ta de pga avhengighet. Men de er gode å ha i bakhånd om det skulle bli fullstendig krise.

Går du til behandling eller er det kun medikamenter?

Ønsker deg en fin dag
Til forsiden